< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Pınaronline İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (8. sayfa)
-
-
tereyağlar geldi , skt 11.2025
sucuklar hazırlanıyorda, 3kg 860a gelmişti o yüzden iptal etmedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dün verdiğim sipariş bugün teslim edildi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Benim sipariş hala hazırlanıyor diyor müşteri hizmetleri kampanyadan dolayı Yoğunluk var diyor en sonlara bıraktılar beni herhalde umarım iptal olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siparişim dün geldi paketleme güzel
5 Kasım'da alınan ürünler su saatte kargoya vermişler, pazar da kapalı desek pazartesiye sıvı yağ alacaz bu s*laklardan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam merhaba, ben de 6 kilo aldım bugün teslim edildi ama kargoyu açınca bı şok yaşadım. 6 kg aldım 3 kilo çıktı. mh ile görüştüm stok tedariği bulunmadığı için gönderim sağlanamamıştır. ücret iadesi yapılacaktır dedi. nasıl yani dedim ben ürün istiyorum dedim ancak yapabileceğimiz bişey yok maalesef gibi sacmaladilar. tüketici hakem heyetine ve şikayet.var a yazdım umarım bu hatadan dönüp eksik ürünlerin tedarigini sağlarlar. stok sorunu olduğunu sanmıyorum çünkü stok yoksa satıştan kaldırılsın. bi kampanya yaptılar sinir ettiler resmen. sizin kargo teslim edildi mi tam olarak??
6 kg tereyağı da ben aldim. Ödeme için masterpass a kartı ekledim. Yeni açtığım pınaronline hesabına girince masterpass üzerinden kart göründü ödemeyi yaptım.Garanti Bankasınin masterpass kampanyasi vardı. 1000/150 TL iade. Garanti ödemeyi masterpas üzerinden yapmadığınız için iade yapamıyoruz diyor. Kart bilgilerini pınaronline uygulamasına girmedigin halde nasıl kartlar görünüyor ve ödeme yapabildim hala anlamış değilim
teslim edildi, kayınpeder de 6 kg teslim aldı benim gibi.
buz poşetiyle soğuk geldi.
skt 02.11.2025
yağ yoksa, güncel olarak satışı nasıl devam ediyor anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 16 Kasım 2024; 20:34:2 > -
ben de anlamdım gitti. sktsi aynı 1 yıl süresi var. bakalım uğraşacağım sonunda ne olur bilmiyorum da bakalım hayırlısı ya
izmir merkezde oturuyorum geçen hafta başı sipariş verdim çarşamba öğlen 3 kg tereyağ 2 kg salam geldi hatta burda yazılanların etkisi ile salı günü arayıp iptal için merkezini aradım çarşamba gelecek mi diye kesinlikle gelecek dediler ve erken bile geldi, skt ise gayet uygun idi ;
sonuç olarak siparişler geliyor sıkıntı yok ama dalgalanmalarda olabilir anlayışlı olmak lazım sonuçta ödenilen para o kadar afaki değil karşıdaki firma da merdiven altı değil....bekleyen derviş tereyağını yermiş...:))
-
8 Gün olmuş hala hiçbir aksiyon yok ödeme desen 8 gündür provizyon da bekliyor seneye yollarlar herhalde. Benim hesap kesimi yaklaşıyor bu provizyon borç olarak yansır mı yoksa provizyon da beklemeye devam eder mi
13 gün oldu, 3-4 gün öncesine kadar sipariş alındı olarak duruyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 18 Kasım 2024; 18:9:14 > -
Yani 5 gün daha bekle diyorsun
Edit: Dün aradım MH ine 9 gündür bir siparişi teslim edemiyorsunuz gibisinden çıkıştım. Yoğun sipariş olduğu için gecikme yaşanıyor dediler, bugün kargoya verildi diye SMS geldi. Demek ki aramak gerekiyor yoksa Allah bilir 1 ay beklerdik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4H1T -- 20 Kasım 2024; 22:31:51 >
3 gün önce teslim edilen ürünler için bugün kargo mesajı geldi
Ürünleriniz Aras kargo tarafından teslim alınmıştır diye
Tekrar göndermesinler yağları
Bana 2 kere geldi.. yazdim cevap bekliyorum.
Aras kargo yu aradım saolsun takip no felan yoktu , yardımcı oldular tahminen yarın teslim edlirmis lakin talebim olmadığı halde pınar parayı iade etmiş nabacaz şimdi , birde bunla uğraş dur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytunga050 -- 18 Kasım 2024; 19:45:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
13 gün önce verdiğim siparişin ARAS KARGO'ya verildiğine dair hem mesaj hem mail geldi ama takip numarası yok. Yine hepsiburada PINAR mağazası üzerinden verdiğim siparişimde 10 günü aştı hala kargolanmadı.
Bu ciddiyetsizlikle yakında online satışı kapatır PINAR. Başaramıyorlar belli ki.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X