Fairy power sprey alana üstüne 50 tl de para veriyor
A101de fairy power sprey 124 tl
hadi uygulamasında kampanya var fairy power sprey alana 50 tl iade veriyor a101 qr okutmak kaydıyla
Kadınlar bilir sitesine bu ürünün fişini yüklerseniz 1 ay sonra ürünün tüm ücretini ibana gönderecek
Ürünün üzerinden 50 tl kazanmış olursunuz
Hatta ödemeyi tosla qr ile yaparsanız 6 tl qr dan 6 tl de market kampanyasından gelir
Borusan buzdolabını sokağa bırakıp gitti
Merhaba arkadaşlar ben profilodan buzdolabı aldım teslimat için borusandan saat 10 12 arası randevu oluşturuldu dedikleri saatte gelmeyince bende satıcı bayiyi ve borusanı aradım kargo saat 14 te geldi ürünü seçerken özellikle kutulu ölçülerine dikkat ettim evimdeki en dar kapı 83 cm ürün kutulu halde 80 cm ama gelen eleman ürünün kutulu sığmayacağını iddia etti ya ürünün iade olacağını yada kutusuz taşınacağını söyledi biz profesyoneliz çizmeden çıkartırız dedikleri için bende kutunun açılmasına razı oldum sokakta kutuyu açtıktan sonra ürünü sağlam teslim aldım diye imza atmazsan ürünü taşımayız diyerek imzayı da sokak ortasında attırdılar eşim çizmeyin dikkat edin yada polar saralım dedi biz sorumluluk almayız aldığınız bayi taşısın diyerek ürünü yolun ortasında bırakıp gittiler bayideki temsilci elinde tornavida ile geldi ürünü beraber parçalayarak yukarı taşımak zorunda kaldık bu kişileri borusana şikayet ettim yaşadığım sorunu da şikayet vara yazdım ama bu adamların yaptıkları çok zoruma gitti bu konuyla alakalı başka yapabileceğim birşey var mı bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
İzmir altındağda telekom bayisinde gördüm 14 temmuzda faturasız olan iki hattı taşıdım kontörlü hatlarda bir avantaj kalmadı 12 ay taahhüt var gecmek isteyen varsa yakınındaki bayilere sorabilir tarife ismi kamu fırsat tarifesi
Avansas anket sonrası 150 ye 50 kupon
Avansas bir kaç defadır mailime anket gönderiyor karşılığında da 150 tlye 50 tl indirim kuponu veriyor ihtiyacı olanlar maillerini kontrol etsin bugün gene gönderdi
A101 ucuz kahvaltılıklar
Dün a101 markete girdiğimde dikkatimi çekti haftalık gelen aktüel gıda ürünlerinden bazıları piyasaya göre çok uygun kalmış ben çevremdeki mağazalarda uygun bulduklarımı yazdım bu ürünler genelde orta reyonda buzdolabının bir köşesinde veya kasa yakınındaki reyonda sergileniyor.
Benim dikkatimi çekenler.
Tukaş vişne reçeli 380gr :11 95
4kg biber salçası (burada acı olanı kalmış almadım) 67 tl idi sanırım
Bahçeden kızılcık marmelatlı veya erik marmelatı 380gr :7.95
Fiskobirlik fındık kreması 800gr :32.95 (normalde 400 gr bu fiyat)
Bahçeden kuşburnu ve çilek marmelatı 380gr : 10 tl
Tariş dut ve hurma pekmezi 640gr :26.95 tl
Seyidoglu 500gr helva :20 tl
NOT: KASADA FİYAT FARKLI ÇIKABİLİR FİŞİ KONTROL EDİNİZ.
Bimdede benzer ürünler var orada da 1 kg tereyağı 125 TL'ye görmüştüm
A101 vienetta 21 tl bugüne özel
A101 plus uygulamasındaki kod ile yapılacak alışverişlerde bugüne özel vienetta %40 indirimli bir kişi 3 defa yararlanabiliyor
Kaza sonrası tamir süresi
Merhaba 4 Kasım tarihinde ak sigortalı bir aracın sürücüsü kırmızı ışıkta arkadan çarptı sigorta şirketi tuttuğumuz tutanağı herhangi bir servise vermemizi söyledi bende evime yakın olduğu için cem reno servise verdim servisteki bayan kısa sürede sizi tamir için çağıracağız dedi kazada karşı taraf suçlu bulundu aslında aracımda cok bir hasar yok sadece arka tamponda hafif boya atması var birde dokunduğumda tampon sallanıyor sanırım tırnakları veya tırnak yerleri kırık 2 aydan fazladır servisten çağıran yok ben defalarca aradım her seferinde tahmini bir gün veriyorlar ama o vakit geldiğinde aramıyorlar en son geçen hafta sigorta şirketini aradım servis değiştirebilir miyim ya da sanayide herhangi bir ustaya yaptırabilir miyim diye ama bir cevap alamadım tekrar servisi aradım ne zaman aracım tamire girer kaç gün tamirde kalır diye sordugumda haftaya çağırabilirim en az 10 gün burada kalır dedi
Hasar işlemlerinde aracın tamire girmesinin bu kadar uzaması normal mi yoksa benmi sorunlu bir servise basvurdum
Benim bu aracı sanayide bir ustada veya daha makul sürede tamir edebilecek bir serviste yaptırmam mümkün mü
Bu konularda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi acaba
Hepsiexpres mini market hakkında
Benim bölgemde hepsiexpres mini market bayram öncesinden beri kapalı gözüküyor acaba sadece benim bölgeme has bir durum mu yoksa sizin bölgelerde de aynı sorun varmı
Migros hemen bugüne özel her siparişe bir adet Magnum bir adet de Lipton 25'li bardak poşet çay hediye veriyor hediye ürünü sepete eklemeniz gerekir
N11 11.11 kampanya öncesi fiyat artışı
|
Son Giriş: 12 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 509
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 55.809 (Bu ay: 305)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 344 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar