Bildirim
Migros hemen magnum ve lipton poşet çay hediye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yararlandık,teşekkürler
-
40-10 kullanabiliyoz mu migros hemen de
-
Evet -
Tesekkurler paylaşım için -
hatta 1 alana 1 vb durumlarda gdi deki gibi oluyor mesela benim sepet 31,5 tuttu indirimler sonrası 21,5 a düştü. yani toplamdan promosyonlar düşmeden hesaplıyor40 10 u
-
Dondurma kalmamış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordofrock84 -- 22 Mayıs 2021; 10:57:35 > -
Sanal market için geçerli değil sanırım -
Migros Hemen’in yeni üye indirimiyle Migros’un 10/40 TL’lik indirimi birleşir mi arkadaşlar, deneyen oldu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -lightning- -- 22 Mayıs 2021; 11:3:8 > -
Promosyon kodu gir kismindan 40/10 kodunu giriyorum kupon kodu yanlis hatasi aliyorum. -
Teşekkürler hocam, 2 sipariş geçtik, çabucak geldiler. 1 alana 1 bedavalı Hellim peynir de aldık, epey uyguna geldi.
-
Yararlandım sağolun hocam -
Evet birleşiyor. Geçen sefer o şekilde kullanmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrekas -- 22 Mayıs 2021; 11:27:33 > -
100 Liraya yakın alışveriş yapmayı planlıyorum var mı bi öneriniz abur cubur cips cola falan alacağım elimde 40/10 indirim kodu da var
-
40/ 10 kod ile mi ?
-
Faydalandık teşekkürler -
teşekkür ederim.
-
nasıl oluyor arkadaşlar. Magnumu kendimiz mi ekleyeceğiz -
Siparişe Magnum ekleyince fiyat artıyor
Benzer içerikler
- boyner çark hangi markalarda geçerli
- beşler nostalji sucuk
- bim parfüm
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- bebemoney nasil kullanilir
- black friday ne zaman 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X