Şimdi Ara

Migros hemen magnum ve lipton poşet çay hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
5.938
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Migros hemen bugüne özel her siparişe bir adet Magnum bir adet de Lipton 25'li bardak poşet çay hediye veriyor hediye ürünü sepete eklemeniz gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeli3543 -- 22 Mayıs 2021; 9:57:12 >

• yararlandık,teşekkürler 

• 40-10 kullanabiliyoz mu migros hemen de

• YarasaÇorbası kullanıcısına yanıt
    Evet
  • Tesekkurler paylaşım için
  • hatta 1 alana 1 vb durumlarda gdi deki gibi oluyor mesela benim sepet 31,5 tuttu indirimler sonrası 21,5 a düştü. yani toplamdan promosyonlar düşmeden hesaplıyor40 10 u

• Dondurma kalmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordofrock84 -- 22 Mayıs 2021; 10:57:35 >
  • Sanal market için geçerli değil sanırım
  • Migros Hemen’in yeni üye indirimiyle Migros’un 10/40 TL’lik indirimi birleşir mi arkadaşlar, deneyen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -lightning- -- 22 Mayıs 2021; 11:3:8 >
  • Promosyon kodu gir kismindan 40/10 kodunu giriyorum kupon kodu yanlis hatasi aliyorum.
  • Teşekkürler hocam, 2 sipariş geçtik, çabucak geldiler. 1 alana 1 bedavalı Hellim peynir de aldık, epey uyguna geldi.

• Yararlandım sağolun hocam
  • -lightning- kullanıcısına yanıt
    Evet birleşiyor. Geçen sefer o şekilde kullanmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrekas -- 22 Mayıs 2021; 11:27:33 >
  • 100 Liraya yakın alışveriş yapmayı planlıyorum var mı bi öneriniz abur cubur cips cola falan alacağım elimde 40/10 indirim kodu da var

• 40/ 10 kod ile mi ?

• Faydalandık teşekkürler
  • teşekkür ederim.

• nasıl oluyor arkadaşlar. Magnumu kendimiz mi ekleyeceğiz
  • Siparişe Magnum ekleyince fiyat artıyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.