Binbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 574 (Bu ay: 0)
TRT - tabii
Türk takımlarının oynayacağı Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçları, şifresiz olarak, TRT 1 ve TRTSPOR'dan yayınlanacak.
Bu organizasyonların tüm maçları ise TRT'nin dijital platformu #tabii den yayınlanacak.
Futbolseverlere hayırlı olsun:)
TÜRKNET MALATYA GİGAFİBER [ANA KONU]
GİGAFİBER ALTYAPI TALEBİ OLUŞTURMAK İÇİN HIZLICA DAVRANIN EŞİ DOSTU DA SİSTEME DAHİL EDİN.
Türknet 2022 yılında Geldiğinde Mahalleler paylaşılacaktır.
Proje kapsamında yer alan.
Yeşilyurt:
Yavuz selim mahallesi
Paşaköşkü mahallesi
Cemal Gürsel mahallesi
Samanlı mahallesi
Beydağı mahallesi
Merhaba 24 aydır mevcut portum Türk Telekom VDSL2 17A 50 Mbps Download 8 Mbps Upload kullanmaktayım.
Sözleşme sürem bitmek üzere, farklı ISS arayışı içindeyim, önceliğim Türknete geçiş
Altyapımı sorguladığımda VDSL2 Port kalmamış saha dolabımda
Sadece VDSL2 bulunmakta, mevcut türk telekom portumu kaybetmeden farklı servis sağlayıcılarına geçiş yapılabiliyor mu?
Eğer yapılırsa SNR Değerlerinden değişiklik olur mu, uzman kişiler bilgi sahibi kişiler konu başlığına mesaj atabilir mi?
Windows 11 kuramıyorum
Anakartım Asus TUF GAMİNG B450 PRO Gaming
Neden Windows 11 kuramıyorum
https://www.asus.com/Motherboards-Components/Motherboards/TUF-Gaming/TUF-B450-PRO-GAMING/
Merhaba arkadaşlar.
Malum coinlist 10$ ödeme yapıyor ve 104$ hacim istiyor.
Tüm gerekenleri ben yapacağım hesabı size teslim edeceğim.Ardina ödül hesaba gelince 10$ ödemenizi tarafınıza ileticegim.
YAPILMASI GEREKENLER :
REF KAYIT LİNKİ :
Kayıt olduktan sonra, KYC Onayınızı yapınız.Geri kalan işlemler için Telegram'dan donanımhaberden ulaşıyorum diye yazmanız yeterli.
Refsiz link coinlist.co
TELEGRAM LİNK : https://t.me/My1027
Binance 100$ - Yeni üyeler
Merhaba, herkese.
Konu içerisinde ödül miktarı ve yapılması gereken bilgileri ekledim
Binance yeni bir etkinlik başlattı, bu etkinlik çok basit ve kolay , yapamadığınız takdirde bana ulaşım sağlayabilirsiniz.
Whatsapp üzerinden.
Yapmanız gerekenleri yazayım sizlere öncelikle
- Referansımdan, kaydolduktan sonra 14 gün içinde 50 $'dan fazla tutarda bir yatırma işlemi yapmalısın.
Aşağıdaki kanallardan herhangi bir kanal ile yatırma yapmalısınız
1- Başka bir cüzdandan yeni açtığınız Binance spot cüzdanına kripto para yatırabiliyorsun, Kripto para yatırın
2- Kredi / Banka kartı kullanarak kripto satın alabilirsin
Yukarıda listelenen yöntemler dışında yapılan herhangi bir depozito, toplam depozito tutarına dahil edilmeyecektir
- KYC'yi tamamlayın
- Ödüller 48 saat içinde hesabınıza yansıyor, Hesap > Ödül Merkezi üzerinden giriş yapabilir ve ödüllerinizi kontrol edebilirsiniz .
Desteğin için teşekkürler şimdiden!
Referansımdan kayıt olmak için
Referanssız Link : https://accounts.binance.com/tr/register
Format atacağım bilgili forumdaşlar gelebilir mi?
Merhaba herkese iyi forumlar , arkadaşlar .
Anakartım : Asus
https://www.asus.com/tr/Motherboards-Components/Motherboards/TUF-Gaming/TUF-B450-PRO-GAMING/
Format atacaktım fakat format atan şahıs eski bios yüklemiş benim sisteme ekten görebilirsiniz
Ben şimdi format isosuna nasıl ulaşabilirim ?
Rufus İçin MBR Mi GPT Mi?
Anakartı asus olanlar varsa daha iyi olur , anakartta bir ayar falan değişeceğim mi
Linke tıklayıp mailinizle kayıt olun.
5 tane sanatçı profilini takip edin ve AUDIO rewards kısmından görevleri yaparak audio toplayın.
Minimum çekim 5 AUDIO, 5 referans yaparak hızlıca kasabilirsiniz.
Çekim direkt yapılıyor
Refli link:
https://audius.co/signup?ref=forsister0
Refsiz:
Sorun yaşarsanız veya takıldığınız bir nokta olursa ulaşım sağlayabilirsiniz.
Altta adımları tek tek yazdığım notlara göz atabilirsin
Çekim kanıt
02.02.2022 yaklaşıyor
03.03.3033'ü görecek nesile selamlar.
Merhabalar arkadaşlar bybit borsası 10 dolar hediye dağıtıyor. Anlattığım yöntemle ailenizde her üyeye aynı işlemi yaparak (18 yaş üzeri) 10 dolar kazanabilirsiniz.
Yapmanız gerekenler şunlar;
1- Üstteki Link üzerinden Bybit borsasına kayıt olmak. Referans olmadan kayıt olabilirsiniz bonus yatmaz fakat
2- Kimlik doğrulama 1. seviye yapıyorsunuz
2- Sonrasında Bybit hesabınıza herhangi bir coin yollayacaksınız, usdt veya düşük fee ücretli olan xrp coin veya xlm gönderim sağlayabilirsiniz
3- Spot işlemlerde 200 dolara ulaşacak şekilde al sat yapmanız istiyor borsa . Misal 20 dolarınızı 10 kere birsey alıp satınca oluyor
4- 1000$ lık vadeli işlem hacmi de yapabilirsiniz farketmez .
Bu etkinlikte kaybeden yok, herkes kazanıyor.
Etkinliğe katılımlarının geçerli olabilmesi için KYC doğrulamasını tamamlayın.
Aldığım bonuslar ve ödüller
Telegram'dan bana ulaşım sağlayabilirsiniz.
Referansımdan kayıt olan forum üyelerin işlemlerini birlikte sağlıyorum
Meslek: Dijital Artist & Fotograf
İlgi Alanları: Fotoğraf, Reklam, Moda, Sosyal Medya,
|| AMD Ryzen 5 2600 3.9Ghz || Asus B450 Tuf Pro Gaming Anakart || Asus ROG Strix Geforce GTX 1660 Ti OC || Samsung 860 EVO 1 TB Solid State Drive || Corsair Vengeance RGB Pro 16GB 3000MHZ @ 15-17-17-35 RAM || Corsair VS550(2018) 550W PSU || Corsair Carbide SPEC-06 RGB Tempered Glass Kasa || Aoc E2262VW 21.5'' 60 HZ Monitör || Logitech G303 Daedalus Apex Gaming Mouse || LG 32LB652V 32" 3D Smart LED TV || TP-LINK TL-WN722N 150Mbps High Gain Wireless USB || |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.281
İkinci El Bölümü Mesajları: 44
Konularının görüntülenme sayısı: 66.974 (Bu ay: 652)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 635 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware