Merhabalar arkadaşlar bybit borsası 10 dolar hediye dağıtıyor. Anlattığım yöntemle ailenizde her üyeye aynı işlemi yaparak (18 yaş üzeri) 10 dolar kazanabilirsiniz. Yapmanız gerekenler şunlar; 1- Üstteki Link üzerinden Bybit borsasına kayıt olmak. Referans olmadan kayıt olabilirsiniz bonus yatmaz fakat 2- Kimlik doğrulama 1. seviye yapıyorsunuz 2- Sonrasında Bybit hesabınıza herhangi bir coin yollayacaksınız, usdt veya düşük fee ücretli olan xrp coin veya xlm gönderim sağlayabilirsiniz 3- Spot işlemlerde 200 dolara ulaşacak şekilde al sat yapmanız istiyor borsa . Misal 20 dolarınızı 10 kere birsey alıp satınca oluyor 4- 1000$ lık vadeli işlem hacmi de yapabilirsiniz farketmez . Bu etkinlikte kaybeden yok, herkes kazanıyor. Etkinliğe katılımlarının geçerli olabilmesi için KYC doğrulamasını tamamlayın. Aldığım bonuslar ve ödüller
Telegram'dan bana ulaşım sağlayabilirsiniz. Referansımdan kayıt olan forum üyelerin işlemlerini birlikte sağlıyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gencbeyiin -- 28 Ocak 2022; 18:6:12 > |
Bybit borsası $10 hediye dağıtıyor
-
-
verdiğin bilgiler tümüyle yanlış. çekilebilir 10 dolar vermiyor işlem komisyonları için kupon veriyor. 200 dolarlık işlem yapınca değil 300 dolarlık işlem yapınca. silin konuyu insanların vaktini almayın.
-
Sevgili @sonerboom
Konuda paylaşmış olduğum tüm bilgiler doğru
Lütfen konuya yanıt gönderirken iyice hüküm ve koşulları okuyun, sonra ithamda bulunun.
13 kişi yeni kayıt oldu ve hepside $10 hediyelerini aldılar , işlem açarak 10$ hediyelerini katlayanlardan 1 örnek bırakayım ayrıca
Hüküm ve koşulları okumadan konuya ithamda bulunma bir daha
-
Kampanya sayfasını, hüküm ve koşulları ilk mesaja ekleyelim lütfen.
-
-
şartlar yerine getirildi gelen-giden yok.
-
Bana da gelmedi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
verdiğin bilgiler tümüyle yanlış. çekilebilir 10 dolar vermiyor işlem komisyonları için kupon veriyor. 200 dolarlık işlem yapınca değil 300 dolarlık işlem yapınca. silin konuyu insanların vaktini almayın. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X