Şimdi Ara

N11 11.11 kampanya öncesi fiyat artışı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben n11 11 11 kampanyası için kupon topluyorum alacağım ürünleri favori listeme ekledim ama son bir haftadır bazı uyanık satıcılar fiyatları aşırı yukseltti benim takip ettiğim bazı ürünler ve fiyat artışları Stanley şarjlı matkap 629 tl den 699 TL'ye çıktı
    500 gb harddisk 109.9 TL'den 129.9 TL'ye çıktı 4 kanal dvr 199 TL'den 229 TL'ye çıktı 8 kanal dvr 259 tlden 294 TL'ye çıktı 4 kameralı set 499 tlden 599 TL'ye çıktı şimdi bu günlerce yapılan indirimin reklamının ne anlamı kaldı boşu boşuna kupon toplayıp ihtiyaçlarımızı erteledik buna n11 in bir çare bulması lazım

• Geçen sene de böyle olmuştu, parayla aldığım kuponları ziyan olmasın diye zar zor kullandım. Ayrıca kampanya günü yoğunluktan dolayı alışveriş yapmak iyice zorlaşıyor. Süre geciyor vs derken oldukça stresli oluyor
  • Her yil ayni sey oluyor ve insanlar bunu bilerek inatla her yil ayni yanlisa dusuyor. N11 den cok alisveris cilginligina kendini kaptiranlar hatali bu konuda.
  • Yukko çamaşır makinesi fiyatını 50tl zamlamış ve stokta kalan miktarda degişiklik yok, almak isteyen benim gibi bir kişide tepki vermiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.