Şimdi Ara

2000 tl nakiti nerden bulurum?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
9.168
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperBlack -- 2 Nisan 2015; 16:52:36 >

• Buradan bulamazsın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burdan bulmak değil derdim parayı bulabileceğim bir yol gösteren birini arıyorum sadece yol göstermesini başka isteğim yok :(
  • enpara dan alırsınız hocam düşük miktar kredileri hemen veriyorlar
  • Vatan bilgisayar falan odeo bank ile anlaşmalı kredi veriyor anında ama nakit şekilde mi veriyorlar, o parayla vatanda alışveriş yapmak zorunda mısın hiç fikrim yok.
  • Nakit avans çek?
  • turkcell ya da vodafone dan iphone al kontratlı onu sat ucuz fiyata telefoncular alır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doorbay

Nakit avans çek?

kredi kartım yok malesef :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: underzero21

turkcell ya da vodafone dan iphone al kontratlı onu sat ucuz fiyata telefoncular alır.

vodafone hat kullanıyorum şuanda 5 ay oldu aylık 150 - 200 düzenli ödüyorum faturalarımı en üst tarifedeyim ama 6 ay olmadan cihaz veremiyolarmış ayrıca üst sınıf teller için 1 sene gerekliymiş yani vermiyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt338

enpara dan alırsınız hocam düşük miktar kredileri hemen veriyorlar

finansbank a gittim bırakın kredi vermeyi 3 bin tl toplamda borcum var başka bankada borç transferi yapalım dedim olmaz takibe uğramışsın diyo e dedim öylede geçen ay sizden kredi kartı aldım niye verdiniz o zmn dedim susuyo kadın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

Vatan bilgisayar falan odeo bank ile anlaşmalı kredi veriyor anında ama nakit şekilde mi veriyorlar, o parayla vatanda alışveriş yapmak zorunda mısın hiç fikrim yok.

bankalardan kredi çıkmıyor burdan çıkma şansı kaçtır nakit vermesi sorun değil ben nakite çeviririm 8 yıldır aynı işyerindeyim sigortam düzenli yatıyor ben bu bankaları anlamıyorum 3 sene önce takibe uğradım diye nerdeyse kovmalık ediyolar bankadan 2 yıldır ödemelerim hep düzgün oysaki
  • ayrıca bu para kardeşimin ameliyatının bir kısmı için eksik olan para o yüzden pazartesi akşama kadar muhakkak bulmam şart durumum çok zor anlayın lütfen bi yol gösterin kafayı yiyecem :(
  • Finansbak'la uğraşmayın hiç Enpara.com dan online başvuru yapın 2-3 güne kartınız gelir hesap kartı zaten online olarak anında kredi çıkar 2bin TL az bir miktar zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt338

Finansbak'la uğraşmayın hiç Enpara.com dan online başvuru yapın 2-3 güne kartınız gelir hesap kartı zaten online olarak anında kredi çıkar 2bin TL az bir miktar zaten

malesef o kadar vaktim bu arada ankaradayım tek yol böyle ev kur gibi yerler ama anında alabileceğim bir yer
  • Kardeşinize büyük geçmiş olsun, umarım yeterli parayı bulabilirsiniz. Arkadaşlar fikirleri vermişler zaten..

Ancak benim kafama birşey takıldı. 3. mesajında kredi kartım yok diyorsun. 5.mesajında kredi kartının olduğunu söylüyorsun :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: uncanny

Kardeşinize büyük geçmiş olsun, umarım yeterli parayı bulabilirsiniz. Arkadaşlar fikirleri vermişler zaten..

Ancak benim kafama birşey takıldı. 3. mesajında kredi kartım yok diyorsun. 5.mesajında kredi kartının olduğunu söylüyorsun :S

çok tşk ederim ama yok derken limit yok kullanamıyorum anlamında söyledim
  • kardeşimin durumu itibariyle gerçekten çok çaresizim arkadaşlar isteyebileceğim herkesten istedim her bankaya gittim artık ne olursa olsun bulmam gerekiyor lütfen bir yol gösterin :( :( :(
  • Bulundugun ilçenin Kaymakamlık sosyal yardımlaşma vakfından alabilirsin(kaymakamla bizzat görüş,yardım edecektir.)
    Belediye başkanı ile görüş,o da yardım edebilir. Milletvekili aday adayları yardım edebilir(reklam amaçlı da olsa edebilirler) o da olmadı ameliyat olacagi hastaneye senet imzala. Sonra bir yerden bulur verirsin. Geçmiş olsun,allah şifa versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam evkur hemen vermezde ıstanbul avm flan daha kucuk caplı taksıtle elektronık esya veren yerlere bı ugra bence telefon yada bılgısayar alırsın sonrada satarsın .
    bıde ınternetten kredı veren sırketler var onları bı arastır derım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüsomacit

hocam evkur hemen vermezde ıstanbul avm flan daha kucuk caplı taksıtle elektronık esya veren yerlere bı ugra bence telefon yada bılgısayar alırsın sonrada satarsın .
    bıde ınternetten kredı veren sırketler var onları bı arastır derım ben.

ben ankaradayım yarın öğlene kadar bulmam gerekiyor nerden bulabilirim arkadaşlar lütfen yardım edin :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.