Şimdi Ara

Yardım: 2 Günde 1500 TL nasıl bulabilirim???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
14.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir konunun üstesinden tek başıma gelemediğim için danışma ihtiyacı hissettim.
    Üniversite öğrencisiyim, okulum beni 45 günlüğüne oradaki bütün masraflarımı karşılayarak amerikaya gönderiyor. Fakat gitmeden önceki masraflar bana ait. Pasaport ve vize masraflarını karşıladım. 1000-1500 TL arası bir amerikaya bilet var. Bilet alırken de annemin kredi kartını kullanmayı denedim fakat limit yetmedi ve son limit yükseltmeden 90 gün geçmediği için banka limitini yükseltmedi. Son güne kadar umutla bekledim fakat yükselmedi. Cuma akşamı bilet işini halletmiş olmam gerekiyor. Annem de ben de çalışıp gelir beyan edemediğimiz için kredi de alamadık. Eski dersane müdürüme sordum son güne kadar uğraşıcam dedi fakat şu an öğretmen maaşlarını bile ödeyemediğini borçlu olduğunu ve kredi kartlarının kapalı olduğunu söyledi. Össde derece yaptığım için Ocak ayında başbakanlık bursu bağlanıcak ve ayrıca bir özel şirketin mülakatı sonucunda orası da aralık ayından başlayarak burs vericek. Fakat 3 kasım itibari ile bu işi çözmem için son 2 gün kalmışken ben "elde var sıfır" durumu yaşıyorum. Başka bir kredi kartı bulamadığım, etraftan borç ve bankadan kredi alamadığım bu iki günde BANA NE YAPMAMI TAVSİYE EDERSİNİZ.
    Cevabınız ve fikirleriniz benim için çok önemli.
    Teşekkürler iyi günler.

• Sana Güvenebilirsem verebilirim aktas45@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoelBarish

Sana Güvenebilirsem verebilirim aktas45@hotmail.com

Vay be adam işte
  • çalabilirsin
  • Adam fake yannız dikkat beyler

@1de
    @2de çelişkimi? evet bence
  • quote:

ekledim abim benim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevemem1985 -- 3 Kasım 2010; 20:38:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forummask

İyi günler,
    Üniversite öğrencisiyim, okulum beni 45 günlüğüne oradaki bütün masraflarımı karşılayarak amerikaya gönderiyor. Fakat gitmeden önceki masraflar bana ait. Pasaport ve vize masraflarını karşıladım. 1000-1500 TL arası bir amerikaya bilet var. Bilet alırken de annemin kredi kartını kullanmayı denedim fakat limit yetmedi ve son limit yükseltmeden 90 gün geçmediği için banka limitini yükseltmedi. Son güne kadar umutla bekledim fakat yükselmedi. Cuma akşamı bilet işini halletmiş olmam gerekiyor. Annem de ben de çalışıp gelir beyan edemediğimiz için kredi de alamadık. Eski dersane müdürüme sordum son güne kadar uğraşıcam dedi fakat şu an öğretmen maaşlarını bile ödeyemediğini borçlu olduğunu ve kredi kartlarının kapalı olduğunu söyledi. Össde derece yaptığım için Ocak ayında başbakanlık bursu bağlanıcak ve ayrıca bir özel şirketin mülakatı sonucunda orası da aralık ayından başlayarak burs vericek. Fakat 3 kasım itibari ile bu işi çözmem için son 2 gün kalmışken ben "elde var sıfır" durumu yaşıyorum. Başka bir kredi kartı bulamadığım, etraftan borç ve bankadan kredi alamadığım bu iki günde BANA NE YAPMAMI TAVSİYE EDERSİNİZ.
    Teşekkürler iyi günler.

böyle birşey yok. git tak bankamatiğe kartı limit yükseltme de kendin yükselt. dalga geçme bizimle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş hakkında düşüncem şuydu hem kendisi böle bir fırsatı kaçırmasını istemezdim ve arkadaş eklemedi beni.Gelirdi konuşurduk parayı bulmak için bi iki fikir verirdim olmadı borç olarak verebilirdim adresini alır sonra ailesinden alabilirdim.Arkadaşlar bunlar zor zamanlardır yakınında birinin ihtiyacı olur verilir sanaldan birini görürsün inanırsın arkadaşın ciddiyetini bilemem fakat bende mal gibi hesabına para yatırcak kadar öküz değilim gerekli parayı vermeden dediğini yaparmı diye bakarım güven önemlidir....
  • quote:

Bunlar nasıl konuşmalar böyle ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: DieselTRoniC

quote:

• quote:

Arkadaş hakkında düşüncem şuydu hem kendisi böle bir fırsatı kaçırmasını istemezdim ve arkadaş eklemedi beni.Gelirdi konuşurduk parayı bulmak için bi iki fikir verirdim olmadı borç olarak verebilirdim adresini alır sonra ailesinden alabilirdim.Arkadaşlar bunlar zor zamanlardır yakınında birinin ihtiyacı olur verilir sanaldan birini görürsün inanırsın arkadaşın ciddiyetini bilemem fakat bende mal gibi hesabına para yatırcak kadar öküz değilim gerekli parayı vermeden dediğini yaparmı diye bakarım güven önemlidir....

Çok teşekkürler bu kadar çabuk cevap beklemiyordum o yüzden geciktim.
    Size mail attım gmail kullanıyorum fakat isterseniz gmailimi msne kaydettirebilirm
    Dürüst olduğum için güven konusunda kendime güveniyorum.
    Yardıma bu kadar çabuk koştuğunuz için gerçekten çok saolun

• quote:

quote:

Arkadaş hakkında düşüncem şuydu hem kendisi böle bir fırsatı kaçırmasını istemezdim ve arkadaş eklemedi beni.Gelirdi konuşurduk parayı bulmak için bi iki fikir verirdim olmadı borç olarak verebilirdim adresini alır sonra ailesinden alabilirdim.Arkadaşlar bunlar zor zamanlardır yakınında birinin ihtiyacı olur verilir sanaldan birini görürsün inanırsın arkadaşın ciddiyetini bilemem fakat bende mal gibi hesabına para yatırcak kadar öküz değilim gerekli parayı vermeden dediğini yaparmı diye bakarım güven önemlidir....

Çok teşekkürler bu kadar çabuk cevap beklemiyordum o yüzden geciktim.
    Size mail attım gmail kullanıyorum fakat isterseniz gmailimi msne kaydettirebilirm
    Dürüst olduğum için güven konusunda kendime güveniyorum.
    Yardıma bu kadar çabuk koştuğunuz için gerçekten çok saolun

Mail yolu ile telefon numaranızı yollayın lütfen bi iki dernekle görüşürüp oluru varsa olur olmazsa benim sana borcum olur.
    olumlu olumsuz mail ile yarın dönücem size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoelBarish -- 3 Kasım 2010; 20:53:38 >

• Hemen yolluyorum telefon numaramı çok saolun.
    Bu arada cduman adlı arkadaş iddaa etmiş fakat bankamatikten maximum kart limiti artırılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

quote:

Orijinalden alıntı: DieselTRoniC

quote:

İsi Samataya Vurmasak(Tmm Anlatım Bıcımı Komik)

• yokmu tualet yanı 3cu sınıf bır koltuk 1000 lıra cok tek yön al gelırken kolay
  • banka soy lazım olduğu kadar al ama paran olduğu zaman yerine koymak şartıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muse00

yokmu tualet yanı 3cu sınıf bır koltuk 1000 lıra cok tek yön al gelırken kolay

bu benim de anlayamadığım bir durum gerçekten ama herhangi bir websitesinden biletlere baktığınızda tek yön biletler gidiş dönüş biletlerden çok çok pahalı oluyor. İsterseniz deneyin lufthansa, air france, ya da british airwaysden ve yahut bunların hepsini birleştiren ekobilet.com'dan kontrol ederseniz dediğimin doğru olduğunu görebilirsiniz. Belki aramızda havayolu şirketinde çalışan biri varsa bizi bu konuda aydınlatabilir.
  • forumda yardımlaşma anları
  • elımden bırsey gelmesede allah yardımcın olsun dıyorum belkı manevıyatdan bır yardım gelır
  • quote:

İyi günler,
    Teşekkürler iyi günler.

quote:

1--noktalardan sonra hiç atlamadan buyuk harfle yazmış ikiside

2-ikisininde caps look açık değil yazı ne tamamiyle kücük harf nede tamamiyle buyuk

3-her kelimenin arasında bir boşluk var hiç atlanmamış insan yanlışlıkşla birleşik yazmazmı hiç

aynı kişi bunlar.

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Mctolga- -- 3 Kasım 2010; 21:46:12 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.