Şimdi Ara

Kaza sonrası tamir süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 4 Kasım tarihinde ak sigortalı bir aracın sürücüsü kırmızı ışıkta arkadan çarptı sigorta şirketi tuttuğumuz tutanağı herhangi bir servise vermemizi söyledi bende evime yakın olduğu için cem reno servise verdim servisteki bayan kısa sürede sizi tamir için çağıracağız dedi kazada karşı taraf suçlu bulundu aslında aracımda cok bir hasar yok sadece arka tamponda hafif boya atması var birde dokunduğumda tampon sallanıyor sanırım tırnakları veya tırnak yerleri kırık 2 aydan fazladır servisten çağıran yok ben defalarca aradım her seferinde tahmini bir gün veriyorlar ama o vakit geldiğinde aramıyorlar en son geçen hafta sigorta şirketini aradım servis değiştirebilir miyim ya da sanayide herhangi bir ustaya yaptırabilir miyim diye ama bir cevap alamadım tekrar servisi aradım ne zaman aracım tamire girer kaç gün tamirde kalır diye sordugumda haftaya çağırabilirim en az 10 gün burada kalır dedi

Hasar işlemlerinde aracın tamire girmesinin bu kadar uzaması normal mi yoksa benmi sorunlu bir servise basvurdum

Benim bu aracı sanayide bir ustada veya daha makul sürede tamir edebilecek bir serviste yaptırmam mümkün mü

Bu konularda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi acaba

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kaza Sonrası Araç Tamir Süresi

Kaza sonrası hasarlı aracınızın tamir süreci, çeşitli faktörlere bağlı olarak değişebilir. Bu faktörler arasında hasarın şiddeti, gerekli onarımların karmaşıklığı ve kullanılabilir parça bulunabilirliği yer alır. Ancak genel olarak, aşağıdakiler kaza sonrası araç tamir süresini etkileyebilecek önemli hususlardır:

• Hasarın Ciddiyeti: Hasar ne kadar ciddi olursa, tamir süresi de o kadar uzar. Örneğin, küçük bir göçük birkaç saat içinde giderilebilirken, daha kapsamlı hasarların onarımı günler hatta haftalar alabilir.
    • Gerekli Onarımların Karmaşıklığı: Bazı onarımlar, diğerlerine göre daha karmaşıktır ve bu da tamir süresini uzatabilir. Örneğin, motor hasarı veya şasi onarımları, daha basit onarımlara göre önemli ölçüde daha uzun sürebilir.
    • Kullanılabilir Parça: Bazı parçalar, özellikle özel veya ithal parçalar, diğerlerinden daha zor bulunabilir. Parçaların temin edilmesindeki gecikmeler, tamir süresini önemli ölçüde uzatabilir.

Sigorta şirketleri genellikle kaza sonrası araç tamir süresi için makul bir süre belirler. Bu süre, genellikle 30 iş gününü geçmez. Ancak, hasarın karmaşıklığı veya parçaların temin edilememesi gibi faktörler nedeniyle tamir süresi uzayabilir. Bu durumda, sigorta şirketleri ile iletişime geçerek tamir süresi hakkında bilgi alabilir ve gerekirse ek süre talebinde bulunabilirsiniz.

Araç tamir süresi hakkında bilgi almak için müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz veya servis danışmanınıza danışmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • izmirdeki cem servisse geçmiş olsun hasar hariç iyiler de hasarlı araç için giren çıkamıyor parça gelmedi, geldiyse hasarlı geldi değiştirdik, eleman yok vs. kasko anlaşması olan herhangi bir servis/ustada çektirebiliyor olmanız lazım.

• emir.ksk kullanıcısına yanıt

Evet izmirdeki cem servis maalesef

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.