Şimdi Ara

Servis azami tamir süresinde tamir edememe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracım park halinde çarpma nedeniyle hasar aldı ve kasko ile serviste onarıma gitti. 45 günü geçti ve bana bir parçanın yurtdışından geleceğini ve 2-3 ay sürebileceğini belirtti. Servisten ikame araç başvurusu yaptım lakin yürürü etkileyen bir parça olmadığı için ikame araç talebi kabul edilmedi gibi bir dönüş aldım. Bu konuyla ilgili haklarım noktasında bana yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba geçmiş olsun.

Kaskonuz varsa orada genişletilmiş kasko olsun yada olmasın genelde kaza sonrası bekleme süresi verilmişse ikame otomobil verilir hafif yada orta hasarlı kazalarda.

Mutlaka kasko yaptırdığınız yerden bilgi alın çözüm isteyin.Size bir şey yapmıyorlarsa Kasko yaptırdığınız Türkiye firmasını aramalısınız.

• Aracın yürür ve güvenliğine engel değil ise maalesef ikama araç teminini firmalar yapmıyor. Şimdi diyebilirsiniz ben aracı satmaya karar verdim ve bu halde satamıyorum. Bu durumda dava da bulunabilirsiniz. Sizi bu durumun zarara uğratması ayrı bir konu. Eğer isterseniz noter veya avukat aracılığı ile firmaya şu aşamada ihtar çekersiniz gelecek cevaba göre de resmi işlemler başlatılır.

Sigorta firmasından birşey çıkmaz onlar araç tamir olsa da olmasa da başvuru tarihinde itibaren poliçede ( maksimum 30 gün) yazan süre kadar size kiralık araç temin ederler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP teknik servis tamir süresi.
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.