Konu markadan cok fiyattır marka konusu degildir bana görede 2 cidir . Torku>Pinar>içim seklinde boyle devam eder herkesin gorusune saygim var . Burda onemli olan 28.5 olan yarim yaglinin 18.5 a alınmasi. Abuzer diye marka cikarsalar bu fiyata oda fırsattir gereksiz marka kötülemenin manası yok. Forumda almayacagı seyi kotuleyen bir guruh olusmus maalesef son 1 aydir actigim 4 fırsattada bunu net gördüm. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pınaronline İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (2. sayfa)
-
-
İçerikten bağımsız olarak vakit ayırıp emek harcadığınız ve fırsatla ilgili her soruya yanıt vermeye çalıştığınız için teşekkürler.
DH sıcak fırsatlarda görmek istediğimiz konulardan olmuş. Konuyu dallandırıp içerikten uzaklaştıran yorumlara çok takılmayın.
Ürünün fiyatı piyasa fiyatlarından düşükse bölüm için uygun konu demektir. Markaya veya ürüne ilgisi olmayan birinin konu başlığını gördükten sonra konuya girmesine bile gerek yok zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenool -- 26 Ağustos 2024; 3:8:53 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Paylastiginiz icin tesekkurler. Tam olarak belirttiginiz gibi new york steak icin indirimleri uyguladim ve siparisimi verdim. Indirim kodu almak isteyen arkadaslar uye olmadan once sitede biraz gezinsin, uye olunca o popup cikmiyor.
Sepet:
-
Antalyadayım. Maalesef steak peynir vs çıkmıyor. Güzel kampanya teşekkürler.
ankarada steak ler eklenmiyor maalesef adresinize gönderim yapamıyoruz diye uyarı veriyor. teşekkürler yine de paylaştığınız için
-
tam yağlıdaki gerçek süt yağı mı? sana onu yedirmezler hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 26 Ağustos 2024; 12:10:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yalnız çay konusundaki marka Karali. tağşiş listesindeydi, boyalı çay satıyordu.
tamam hocam, ona boya koymuştur, buna başka bişey. firma şaibeli yani. çaya boya atan karakterde biri neden sadece onunla kalsın ? başka çakallıklar da arar.
Hocam bir türlü "size özel 300tl" kupon vermedi.
Üye olmadan önce mi dolaşmak gerekiyor sitede? Ben üye oldum.
-
demekki o konudaki muhabbetler haklıymış
Evet üye olmadan gezinin. Mümkünse çerez temizliyerek yada farklı cihaz deneyin.
Anlık denedim vermedi banada çerezlerden olabilir yada bitmişde olabilir.
Çok bile dayandı zaten 🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 kg kıyma sepette 759 lira. chippin de 1500 lira üzeri 300 lira indirim kodu veriyor.
4 kg kıyma chippin koduyla alınca 1219 liraya düşüyor. yani kilosu 305 liraya geliyor.
ilk alışveriş indirimiyle birleşmiyor. başka kombo yapabilen varsa paylaşsın lütfen.
-
Kıyma kampanyası bitti mi? Kıymalık olan 589 çıkıyor kampanya Instagram sayfasında 5 gün önce yayınlanmış
PınarOnline kampanya mesajları Migros yerine buradan devam edebilir.
Teb 1000/200 PınarOnline kodları;
9rTH
dzq7
rZIe
yC87
3i5g
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROLLING STONES -- 6 Kasım 2024; 16:52:42 >
9rTH kullandım. Teşekkür ederim.
-
Emeginize saglık hocam.
Başlık önerirseniz degiştirebiliriz başlıgı .
Pınaronline İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]
Uygunmudur yada öneri yazınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke dün akşam olsaydı hocam sağolun kullanamadım ama yine sepette ekstra indirim yaparlar diye düşünüyorum o zaman lazım olacak 😅
Rica ederim. Böyle iyi olmuş hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X