Tatilsepeti.com Kampanyası Sorunu
Edit: Aşağıda yazan şikayetimi şikayetvar üzerinden de yazdıktan sonra iletişime geçerek sorunumu çözdüler. Türkiye de adaletin ne tüketici mahkemesi ne de farklı mecralarda çözülemeyeceğini yada çözülse dahi çok uzun aylar süren bir süreç olduğunu ve asıl çözüm yerinin şikayetvar olduğunu anladım. Tatilsepeti üzerinden yapılan rezervasyonların ödemesini kendileri iptal edip Coral Turizm üzerinden çekim yapıyorlar ve böylece kampanyadan faydalanamıyorsunuz. Bana sundukları çözüm ise coral kampanyasına katılmam ve ödemeyi yine iptal edip tekrar çekim yapmaları oldu.
Sorunumu çözdüler sonuç olarak ama tekrar bu platformu kullanır mıyım sanmıyorum.
Rezervasyon yaptırmak istediğim oteli kart kampanyası ile almak istedim ve Ziraat Bankasında Tatilsepeti kampanyasını gördüm. Uygulamasından rezervasyon yaptırdım. Adamlar ilk önce Tatilsepeti olarak çekim yapmış daha sonra provizyonda iptal edip Coral Turizm adlı firmadan çekim yapmış. Banka puanı kazanamazsın diyor. Firmayı aradım. Bir daha karttan çekim yapalım. Coral kampanyasına da katıl. Diğerini iptal ederiz ama geri ödemesi bir ayı bulur diyor. Bu ne saçmalık iptal edin diyorum. Cezası var diyor. Dolandırıcısınız siz diyorum istediğin yere şikayet et yanıtını aldım. Ülkede adalet yokki nereye şikayet edeyim ben bunları. Onlar da birşey yapamayacağımı bildiği için tersliyor beni. Sakın bu siteden rezervasyon yaptırmayın mağduriyet ve satış sonrasında mahalle esnafı muhatap ile karşı karşıya kalıyorsunuz.
Ücretsiz Findeks Puanı Öğrenme
14 EYLÜL 2024
OLDU100 KODU AKTİF
BIP100 kodu bitti.
VODAFONE100 ve SIGORTA100 kodları çalışıyor.
• HangiKredi Finansal Raporu; banka ve finans kuruluşları için, kişinin ödeme potansiyelini ve risk durumunu görebilmesini sağlayan bir puandır.
• HangiKredi Finansal Raporu “Bana kredi ya da kredi kartı çıkar mı?”, “Kredi limitim ne olur?”, “En avantajlı banka hangisi?” sorularına cevap veriyor.
• HangiKredi Finansal Raporu ile hangi bankadan kredi alma olasılığınızın yüksek olduğunu, kredi ve kredi kartı limitlerinizi öğrenebilirsiniz.
• HangiKredi Finansal Raporu sayfasında ödeme “BIP100” kodunu girerek ücretsiz yararlanabilirsiniz.
Evime gelen Faz kablosundan biri yandı?
Merhaba. Apartman dairesinde oturuyorum. 2 gün önce ana şalter attı. Elektrikçi çağırdığımda 3 faz kablodan 1 tanesinin yandığını söyledi. Şimdilik 2 faz ile kullanmaya devam et dedi ve bozuk olan faza bağlı kabloları diğer faza yükledi. Faz yenileme ücretinin 10 bin tl olduğunu söyledi. Faz kablolarım 4lük müş. Ben bu 2 faz şeklinde kullanmaya devam edebilir miyim yoksa acilen diğer fazı bu ücret ile yaptırmalı mıyım ? Bilgi sahibi arkadaşlardan yardım istiyorum.
HERŞEY YANIMDA- A101 ALIŞVERİŞ KODLARI
Vodafone Herşey Yanımda uygulamasında A101 alışveriş kodları satışta. Kredi kartı kampanyaları ile kombo yapılarak uyguna getirilebilir. https://vfselfservis.com/VFMALL/product/16af78ee-c2e7-4c9b-9678-1468e0cfd890
VODAFONENET İNTERNETİMİ KESTİ
2 ay önce eve vodafonenet bağlattım imza attım modem geldi kullanıyordum. Fatura bile ödedim. Dün mesaj geldi. Eksik imza var şubeye gidin imza atın diyerek. Şubelerine gittim. İmza olayı yok sisteme girilmiyor dendi. Müşteri hizmetlerini geri aradım yapacak bişi yok dediler o şıbe hakkında şikayet oluşturdu sadece ve internetim kesildi. Madem internet veremiyorsun kapat dedim 1037 tl para ödeyeceksin dedi. 22 ay boyunca bana internet vermeyip benden para da alacaklar ve yapacak hiçbir şey yok. Konu hakkında tavsiyesi olan var mı?
Sakın vodafonenet bağlatmayın evinize.
PS5 Yayın ve Kayıt Sırasında ses gitmiyor
Merhaba, Ps5 cihazımda arkadaşımla sesli sohbet edebiliyorken o yayın yada kayıt açınca benim sesim yayına gitmiyor. Aynı şekilde ben kayıt yayın açınca benim ve onun sesi kayıta girmiyor. Nasıl bir ayar yaparsam çözüme ulaşırım. Baya kurcaladım ayarları ama yapamadım
Ps5 ön sipariş
Merhabalar. Geçenki yıl ekim ayında Media markt mağazasından ön sipariş ile ps5 almıştım. Mağaza personeli 2 ay içerisinde teslim edilir demişti o yüzden ödemesini de yaptım. Aradan nerdeyse 5 ay geçmek üzere . Müşteri hizmetleri hala tedarik aşamasında ürün diyerek dönüş yapıyor. Daha önce ön sipariş ile alan oldumu . Ürünü teslim etmeme gibi durumları olur mu ?
Ps5 Hdmi arızası
Merhaba:
Ps5 cihazını eurisa garantili olarak almıştım: Aradan bir ay geçti tv ye görüntü gelmiyor: Servise gittim ancak hdmi yeri kırık garanti yapmaz diyerek abuk subuk rakamlara kendilerinin yapacağını ve garanti dışında kalacağını söylüyorlar:
Benim gibi durumu yaşayan veya alternatif çözüm sunabilecek var mı 😕
vodafone günlük sınırsız kolay paketi
Başlıkta da belirttiğim vodafone günlük sınırsız kolay paketi yani 1 günlük sınırsız internet 0 TL olarak gözüküyor ancak karttan ödeme istiyor. Ziraat enpara papara hepsini denedim ancak tutar sıfırdan yüksek olmalıdır diyerek hata veriyor. Hatta da bakiye var ancak oradan da alamıyorum. Var mıdır bunun bir çözüm yolu ?
Nerede: Bir konuya bakıyor.
Son Giriş: 32 sn. önce
Son Mesaj Zamanı: 18 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 576
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 42.891 (Bu ay: 1.147)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 320 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar