Edit: Aşağıda yazan şikayetimi şikayetvar üzerinden de yazdıktan sonra iletişime geçerek sorunumu çözdüler. Türkiye de adaletin ne tüketici mahkemesi ne de farklı mecralarda çözülemeyeceğini yada çözülse dahi çok uzun aylar süren bir süreç olduğunu ve asıl çözüm yerinin şikayetvar olduğunu anladım. Tatilsepeti üzerinden yapılan rezervasyonların ödemesini kendileri iptal edip Coral Turizm üzerinden çekim yapıyorlar ve böylece kampanyadan faydalanamıyorsunuz. Bana sundukları çözüm ise coral kampanyasına katılmam ve ödemeyi yine iptal edip tekrar çekim yapmaları oldu. Sorunumu çözdüler sonuç olarak ama tekrar bu platformu kullanır mıyım sanmıyorum. Rezervasyon yaptırmak istediğim oteli kart kampanyası ile almak istedim ve Ziraat Bankasında Tatilsepeti kampanyasını gördüm. Uygulamasından rezervasyon yaptırdım. Adamlar ilk önce Tatilsepeti olarak çekim yapmış daha sonra provizyonda iptal edip Coral Turizm adlı firmadan çekim yapmış. Banka puanı kazanamazsın diyor. Firmayı aradım. Bir daha karttan çekim yapalım. Coral kampanyasına da katıl. Diğerini iptal ederiz ama geri ödemesi bir ayı bulur diyor. Bu ne saçmalık iptal edin diyorum. Cezası var diyor. Dolandırıcısınız siz diyorum istediğin yere şikayet et yanıtını aldım. Ülkede adalet yokki nereye şikayet edeyim ben bunları. Onlar da birşey yapamayacağımı bildiği için tersliyor beni. Sakın bu siteden rezervasyon yaptırmayın mağduriyet ve satış sonrasında mahalle esnafı muhatap ile karşı karşıya kalıyorsunuz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mor1989 -- 10 Temmuz 2024; 20:59:15 > |
Bildirim