Bildirim
hepsiburada.com rezaleti
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
e ticaret hızla büyüyor,ama çalışan sayısı artmıyor. hepsiburada.com bence yeni paketleme ve kargolama elamanları alması gerek.
hatta hepsiburada deposuna yakın yerde kargo şirketlerinin şubeleri 2 katına çıkartılmalı. -
BlackFriday’den sonra sapıttı her şey... sanki çok bir indirim olmuş gibi olmayan kargo altyapısı çöktü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bazı kargo şirketleri pazar günü bile dağıtım yapöaya başlamış,ama yinede bitiremiyorlar. kargo arabalarının içine bakıyorum tıka basa dolu. millet çayları bile internetten almış. -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 10:23:39 > -
Benim 29 unda kargoya verildi, hepsijet getirecek denildi, hicbir sey degismedi, hala ses seda yok. Yani diyecegim o ki orada yazan seyin hicbir onemi yok, hed turlu getirmiyorlar :D
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hepsiburada = Rezillik
Dün bir kitap serisi alacaktım. Sırf arkadaşımın yaşadığı alışveriş rezilliğinden sonra, bu sitede kitapları daha ucuza bulmama rağmen almadım. Biraz pahalı olanı aldım. Ayrıca müşteri hizmetlerine bağlanmak da eziyet. Telefon aldı ve faturası kesildi. 1 aydır ha gönderildi ha gönderilecek. İptal de edilemiyor. Ayrıca 4 telefon siparişinden 3'ü bir şekilde ite kaka geldi. Bu gelecek olan telefon ilk sipariş edilen telefon, ortada yok. Ne olduğunu bilen yok. Şu an alsan bugün kargoda gözüküyor. Uzak durun. Bence Amazon'dan da şaşmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedWheelBarrow -- 11 Aralık 2019; 12:24:4 > -
Trendyol bazı ürünler için bir ay diyor teslimat süresine o yüzden bizde iptal ettik başka yerden aldık geldi çoktan kullanıyoruz. Bu efsane cuma veya haftası herşeyi altüst etti.
Lenovo IdeaPad S145-15API AMD Ryzen 7 3700U 8GB 512GB SSD Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 81UT001ATX
Satıcı: Hepsiburada
Faturası oluşmuş siparişlerde maalesef iptal işlemi yapılamamaktadır. Paket size ulaştığında iade talebi oluşturabilirsiniz.
Hazırlanıyor
Biraz gecikiyoruz, özür dileriz 😔
27 Kasım
Çarşamba
Kargoya Verilecek
5 Aralık
Perşembe
Teslim Edilecek -
22 kasımda sipariş edilen ürün 20 aralıkta diyorlar o da sözlerinde durursa sakın hepsi buradan almayın benim son oldu. -
25 Kasımda verdiğim sipariş hala gelmedi. Bir daha hepsiburadadan alışveriş yapmam -
Dün hepsiburada tarafından aradılar. Verilen siparişin Black Friday siparişlerinin yarattığı yoğunluk nedeniyle 21 aralıkta teslim edilmesi için çalışacaklarını söylediler. Siparişi vereli oldu zaten 2 hafta. 2 hafta da böyle etti 4 hafta 1 ayda kargo teslim. Olaya bak -
ptt kargo çökmüş -
Maalesef turkiyedeki kargo firmalarının sayısı artık yetmiyor. Yeni kargo firmaları kurulmalı. Belli başlı 3-4 tane kargo firması var. En az 10 tane farklı kargo firması olmalı.e ticaret büyüdü.
21 kasımda aldığım kargo hala gelmedi. 30 gün içinde tarafınıza teslimi sağlanır yazıyor satış sözleşmesinde buna güvenerek böyle yapıyorlar. Ama o sürenin dolmasına da 9,10 gün kaldı. O zaman göreceğim ben onları hemen tüketici hakem heyetine şikayet edeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rotring 800+ 240 lira mı olmuş Yanlış görmedim değil mi? -
black friday ile alakası yok.
Hepsiburada dan 10 kere bebek bezi aldıysam 4 ünde aynı sorunu yaşadım.
Aynı gün hızlı gönderi yazmasına rağmen 15 gün bezin gelmediği oldu.
İptal edin diyorum. iade edin diyorlar. Ulan mal sizde çıkmamış ki diyorum, müşteri hizmetlerinde 4-5 gün ses çıkmıyor. Kısacası elinde olmayan malı satan bir yer Hepsiburada. -
Neredeyse satıştaki ürünlerin yarısı ellerinde yok. Kesinlikle stok olmadan satış yapiyorlar ve tedarikçiye sormadan satış açıyorlar. Yok kargo çökmüş yok gelememiş falan değil bu durum. Ürünleri tedarik edemiyorlar çünkü tedarikçilere haber bile verilmemiş bu kadar satisa actik şöyle yaptik diye. Ee haliyle tedarikçi de elinde olmayan ürünü hbye gönderemiyor. Ben tövbeliyim hbden en ucuz bir şey bile alınmaz. Görün bakın ocak ayına bile sarkacak milletin ürünleri ben 21 inde aldim 27 kasım dediler sonra 11 aralık a attilar ama şansliydim ki hazirlaniyor aşamasına geçmedi de hemen iptal ettim
Sakın almayın n11 trendyol çok daha ilgili ve çok alış veriş yaptı efsane cumadan tamamı geldi hepsi burada 22 kasım sipariş akıbeti belli değil ürünün 2. Takdidini ödeyeceğim ürün ortada yok sakın bulaşmayın
HB gibi fazla sayıda kargo ağına ürün sağlayan firmaların zaten kendi depolarında kargo firmaları bulunuyor. Arena bilgisyar da buna örnek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
BlackFriday’den sonra sapıttı her şey... sanki çok bir indirim olmuş gibi olmayan kargo altyapısı çöktü
|
bazı kargo şirketleri pazar günü bile dağıtım yapöaya başlamış,ama yinede bitiremiyorlar. kargo arabalarının içine bakıyorum tıka basa dolu. millet çayları bile internetten almış.
|
Benzer içerikler
- şirket adına fatura kestirmek
- dp en iyi erkek parfümü
- ankara gardan kızılay"a nasıl gidilir
- acnemix jel yüzde ne kadar durmalı
- antibiyotik halsizlik yapar mı
- exxen de neler var
- suudi arabistan
- sodyum iyon batarya
- telegram indirim kanalları
- çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X