Şimdi Ara

En İyi Bulaşık Makinesi Markası Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bizim bulasik makinesi nanay oldu bi tane almak lazim kac aydir canimiza okudu

EDİT

TÜM YERLİ MARKALARA İNAT GİDİP BOSCH ALDIM HEMDE ÇOK UYGUNA ELVEDA ARÇELİK DENEN LANET SENİ BİR DAHA EVİME SOKMAYACAĞIM

OOOOOH PARALAR DÜZGÜN YABANCI FİRMALARA GİDİYOR OOOOOOHH YERLİ KAZİKCİLARA PARA YOK PRİM YOK OOOOHHHH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 14 Aralık 2023; 19:30:23 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

En İyi Bulaşık Makinesi Markası Hangisi?

Bulaşık yıkamak zaman alıcı ve sıkıcı bir iş olabilir, ancak doğru bulaşık makinesi ile bu görevi kolaylaştırabilirsiniz. Piyasada çok sayıda bulaşık makinesi markası mevcut olup, en iyisini seçmek zor olabilir. Bu rehber, en iyi bulaşık makinesi markalarını belirlemenize yardımcı olacak temel özellikleri ve faktörleri inceleyecektir.

En İyi Bulaşık Makinesi Markalarının Özellikleri:

• Yıkama Performansı: Makinenin bulaşıkları ne kadar temiz ve etkili bir şekilde yıkadığına dikkat edin. Bu, bulaşık makinesinin püskürtme kollarının kalitesi, su sıcaklığı ve yıkama döngülerinin çeşitliliği gibi faktörlere bağlıdır.
    • Enerji Verimliliği: Bulaşık makinesinin ne kadar enerji tükettiği önemlidir, özellikle de sık kullanıyorsanız. Enerji Yıldızlı modelleri arayın, bu modeller daha düşük enerji tüketimi sağlar.
    • Ses Seviyesi: Bulaşık makinesinin çalışırken çıkardığı ses seviyesi önemlidir, özellikle açık mutfaklarda yaşıyorsanız. Daha sessiz modelleri arayın.
    • Kapasite: Bulaşık makinesinin bir seferde yıkayabileceği bulaşık miktarını göz önünde bulundurun. Büyük aileler veya sık yemek pişirenler için yüksek kapasiteli bir makineye ihtiyacınız olabilir.
    • Özellikler: Bazı bulaşık makineleri, üçüncü raf, dönen püskürtme kolları ve zamanlayıcı gibi kullanışlı özellikler sunar. İhtiyaçlarınıza uygun özellikleri olan bir model seçin.

Önde Gelen Bulaşık Makinesi Markaları:

Piyasada saygın özellikleri olan bir dizi bulaşık makinesi markası bulunmaktadır. İşte dikkate alınması gereken bazı popüler markalar:

• Bosch
    • Miele
    • KitchenAid
    • Samsung
    • LG

En İyi Bulaşık Makinesini Seçme:

İhtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun en iyi bulaşık makinesini seçmek için aşağıdaki adımları izleyin:

1. Yıkama performansı, enerji verimliliği ve ses seviyesi gibi temel özellikleri belirleyin.
    2. İhtiyacınız olan kapasiteyi ve özellikleri seçin.
    3. Farklı markaları ve modelleri araştırın.
    4. Kullanıcı yorumlarını ve değerlendirmelerini okuyun.
    5. Kararınızı verin ve uzun yıllar boyunca keyifle kullanabileceğiniz en iyi bulaşık makinesini satın alın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bencede Bosch Samsung varsa Samsung da olur
  • Siemens nasil reis samsung hakkinda olumsuz seyler gördüm eski is yerinde siemens vardı baya iyidi

• Varın gelin VESTEL alında ülke kazansın.. kalitelide..

• 2015'te aldığım Bosch bulaşık makinesi hâlâ sorunsuz çalışıyor. sekiz buçuk sene olmuş.

ama tek yaşadığım için makineyi 15 günde bir falan çalışıyorum. annemlerin evde hergün çalışıyor makine.
  • Az su tüketme iddiasında olan makine almayın, sonuç her defasında hüsran oluyor.

Bosch, siemens ve profilo aynı çatı altında üretilen aynı makinalar gibiler, küçük nuans farklılıkları var. Hangisi ucuzsa ona yonelebilirsiniz.

Benim şahsi görüşüm Arçelik grubu (Arçelik beko grundig altus keysmart vs) iç dizaynı sayesinde daha kullanışlı, sanki daha büyük bir alan sunuyor (boyutlar aynı olsa da).

Vestel grubu kullanmadım yorum yapamam.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Hocam iyiyse alın derim malum her şeyin fiyatında bir günde değişiyor hatta içiniz rahat olsun diye aynı makineyi alabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Toyota SUPRA kullanıcısına yanıt
    Yerli malini bir daha evime sokmam hepsi kazık hepsi kalitesiz hepsi bozulmaya yatkin

Arcelik vestel regal grundig gibi markalar benden ırak olsun
  • 2008-2022 yılları arasında 14 sene kullandığımız Bosch bulaşık makinasını sattık, sattığımız kişi kullanmaya devam ediyor. 3 programlı ilk çıkanlardan. Bir kez bile bozulmadı, içi dışı pırıl pırıldı.

Yeni teknolojik olanlar bu kadar dayanıklı mı bilemem.

Kim ne derse desin ben beyaz eşyada Bosch'tan şaşmam.
  • godoro G kullanıcısına yanıt
    aynen öyle. benim makinede sözde bulaşıkları temizlediğini algılayıp eğer temizlendiyseler yıkama işlemini erken bırakma sistemi var. tamamen yalan. temizlemeden yarıda bitiriyor yıkamayı.

bu yüzden makineden en sert programı kullanıyorum hep. su tasarrufu yapmayan, yıkamayı yarıda kesmeyen, ve en sıcak suyu kullanan programı kullanıyorum.
  • İnadına yerli GURURLA YERLİ..

• arçelik leydi 170

• 90'ların başında aldığımız Bosch çamaşır makinesi 2015 civarıydı sanırım kasnak kayışı kopana kadar sorunsuz kullandık. Eski model olduğundan yedek parça bulamadık. Uygun kayış bulamayınca ve idare etsin diye taktıklarımız da performans sorunu çıkarıp bir de fazla dayanmayınca mecburen yeni makine aldık. Bundan dolayı Bosch bence en iyisi.

• boş zaymıns profilo aynı fabrikanın ürünü. profilo ucuz olanı.

tabi model önemli, ustalarına forumda sorup model belirleyip almak daha iyi olur. bir modelde güzel motor kullanıyorlar, diğerinde düşük kalite motor. aynı markalar ama.

profilo tercih ettim evlenirken tüm beyaz eşyayı aspiratör dahil profilo aldım. buzdolabı 7 yılı dolarken biraz problem çıkardı ama kullanıyoruz yine. diğerleri çok şükür iyi.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Profilo istanbul diyor hocam

Çok pahalı olmus yav bosch siemens falan 11 binden başlıyor

Yerli markalar da ucuz değil

Nasil bir model almak lazim acaba bizim makine mefta
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

tek yaşayıp bulaşık makinasını napıyosun hocam cif dök sula kurula bitti gitti

• Maraz Alinin sağ kolu kullanıcısına yanıt
    Vizyona bak omg 2023te elde yikama mi kaldı
  • tnuviel37 kullanıcısına yanıt
    Yeni makineler kötü diyorlar yani genel olarak artık çamaşır makinesi kazanları vidalı değil yekpare üretiliyormuş, açılıp rulmanı tamir edilemesin diye.

ben tam 3 sene önce Bosch çamaşır makinesi aldım. bakalım ne kadar dayanacak görecez.
  • Maraz Alinin sağ kolu kullanıcısına yanıt
    zaten tüm bulaşıkları hiç bekletmeden hemen durumlarım ve makineye yağ kalıntısı falan olmadan %100 temiz şekilde atarım.

elde yıkamak hem uğraştırıcı hem de hijyenik değil. makine kaynar suyla mis gibi yıkıyor duruluyor, kurutuyor, sen hiç uğraşmıyosun. kafa rahat.
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

La bebe makinaya koymadan önce zaten yıkıyosun suyla, bulaşık makinası evde tek yaşamıyosan mikroplar ölsün diye kullanılır ya da cafelerdr

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.