Şimdi Ara

Miele mi Yoksa Miele Fiyatına Ne Önerirsiniz? (Çamaşır ve Bulaşık Makinesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır çamaşır ve bulaşık makinesi araştırıyorum ama bir türlü kafamda bir şeyleri oturtabilmiş değilim. Herkes bir markayı kötüleyip dururken kötülenmeyen tek markanın Miele markası olduğunu görüyorum. Aklımda Miele'nin aşağıdaki giriş modelleri var.

Miele G 4203 Bulaşık Makinesi 5090 TL https://shop.miele.com.tr/miele-g-4203-active-solo-beyaz-bulasik-makinesi

Miele WCA020 Çamaşır Makinesi 7490 TL https://shop.miele.com.tr/wca020-wcs-active-7-kg-1400-devir-a-camasir-makinesi

Şimdi bu makineleri mi alayım sizce yoksa bu paralara kadar çıkıyorsan kesinlikle şunu almalısın dediğiniz başka bulaşık ve çamaşır makineleri var mı?

• Tartışılmaz bile kesinlikle miele. Ancak çamaşır makinesini eğer ön yıkama çok kullanıyorsanız 8 kiloluk modeli almanızı öneririm. 7 kilo modelde ön yıkama sadece pamuklu programına eklenebiliyorken, 8 kiloluk modelde her programa ön yıkama ekleyebiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    Peki bu fiyatlara çıkmaya değer mi? Sizin beyaz eşyalar da Miele mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyraztayfur

Peki bu fiyatlara çıkmaya değer mi? Sizin beyaz eşyalar da Miele mi?

Maddi imkan varsa değer ki giriş seviyesi mieleler ile üst seviye diğer markaların fiyatlarının aynı olduğunu düşünürsek maddi imkan da bulunabir diye düşünüyorum. Mielenin sadece süpürgesini kullanıyorum.

• K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt

Ben de Miele C3 Cat&Dogs Elektrikli Süpürge kullanıyorum ve çok memnunum o yüzden biraz da Miele kafamda yer etmeye başladı. Gerçekten kaliteli ürünler yapıyorlar. Sizin süpürgenin modeli ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: poyraztayfur

Ben de Miele C3 Cat&Dogs Elektrikli Süpürge kullanıyorum ve çok memnunum o yüzden biraz da Miele kafamda yer etmeye başladı. Gerçekten kaliteli ürünler yapıyorlar. Sizin süpürgenin modeli ne?

S8310 kullanıyorum. Sizin süpürgenizle aynı kasa

• 16 yıllık Miele G1023 BM modelini kullanıyorum, inanılmaz derecede güzel yıkıyor. Çok memnunum, tek bir hatası olmadı (geçen filtre hatası verdi, sanırım filtre tıkanmıştı, ama kendi kendine düzeldi) ve ilk günkü kadar temizdir. Ayrıca, sizin ES modelini kullanıyorum. Ben de ÇM ve KM almayı düşünüyorum, marka olarak ise Miele almayı ancak 250 TL aktivasyon ücreti ödenmez!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.