Şimdi Ara

1799 tl'ye Miele mi siemens ya da bosch bulasik makinesi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bugün gidip mielede bulaşık makinesinin kampayasina baktim halen devam ediyormuş, daha doğrusu ellerinde bir tane daha makine varmış. 4210 modeli 1799 tl. Butcemizi biraz asiyor ama peder bey destekliyor.

Sizce miele mi alalim yoksa bosch ya da siemensin avrupa üretim makinelerini mi alalım? Çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yka06 -- 4 Haziran 2014; 0:21:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• siemens ilk once sonra bosch derim...

• Peki neden? Siemens ve boschun sahip olduğu pogramlardan dolayı mi yoksa yetkili servisten dolayı mı?

• Direk Miele sonra Siemens
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

Direk Miele sonra Siemens

+1
  • Beyler miele bulasik makinesi 4120 modelini 1799tl ye, miele 3370 camaşır makinesini ise 2832 tl ye aldim. Umarım arıza çıkarmaz 20 yıl kullanırız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yka06

Beyler miele bulasik makinesi 4120 modelini 1799tl ye, miele 3370 camaşır makinesini ise 2832 tl ye aldim. Umarım arıza çıkarmaz 20 yıl kullanırız :)

Hayırlı olsun. Miele çok güzel makine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

Beyler miele bulasik makinesi 4120 modelini 1799tl ye, miele 3370 camaşır makinesini ise 2832 tl ye aldim. Umarım arıza çıkarmaz 20 yıl kullanırız :)

Hayırlı olsun. Miele çok güzel makine.

Çok teşekkür ederim. Daha iyisi sizin olsun.

• quote:

Hayırlı olsun... inceleme bekleriz her iki makine için
  • Benim düğünüm kasım ayında Kasımda detaylı bir değerlendirme yapmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yka06 -- 22 Haziran 2014; 19:59:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.