Şimdi Ara

hepsiburada.com rezaleti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gamepower medusa kulaklık siparişi verip de eline ulaşan oldu mu?? Bugün baktığımda iade talebi oluştur seçeneği gelmiş. Eğer eline ulaşan varsa iade işlemi başlatacağım ya benim kulaklığı arada kaybettiler ya da tedarik etmeyi unuttular. Bu kulaklıktan alıp da eline ulaşan varsa yazarsa sevinirim

edit: sonunda çağrı merkezine ulaşabildim 5 günün sonunda. En geç 20 aralık diyor başka bir şey demiyorlar. Aliexpress'ten alsam daha çabuk ulaşırdı elime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smalhero -- 14 Aralık 2019; 16:32:53 >
  • ben de 24 kasimda siparis vermistim 6 aralik teslim yaziyordu sonra 11 araliga cektiler. Telefonla hergun arayip surekli darlayinca bugun aciliyet gosterip gonderdiler kargoyu. sonunda 5000 tl lik siparisim sag salim ulasti elime 21 günluk beklemeden sonra. birdaha da aman diyim efsane cuma falan filan hayatta bulasmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cavcavlar benim hepsijetler geldi. Yani umidinizi kesmeyiniz. Her canlı birgün siparişine kavuşacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben hiçbirşey almadığım halde benimde siparişimi kargoya vernenişler demek birşey alsaydım hiç kargoya vermeyeceklermiş

• Bende Kasım da alışveriş yaptım, Aralık bitti ürün yok. Yarın kısmetse şikayet edeceğim hepsiburada yı. Bu kadar rezillik olmaz. Daha da hepsiburada dan alışveriş yapmam.

• hepsiburada.com rezaleti
    Tarih oldu 20 Aralık ve neredeyse siparişin ardından 1 ay geçti. Hala henüz kargoya dahi verilmedi. Yorumları okudum ve bazıları durumu farketmiş aslında, şöyle ki: aslında sorun kargo sorunu değil, "indirim yapıyorum hem de süper" izlenimini verip, müşteriyi yorup mümkünse siparişini iptal etmesini sağlamak. Böylece çılgın indirimler yaptım izlenimi vermek. Bir arkadaşımızın dediği gibi ürünü aldıktan sonra şikayet yazmaya kararlıyım ama sonuç çıkar mı emin değilim. İlginiz için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.