Şimdi Ara

hepsiburada.com rezaleti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HB benim için bitmiştir, bir daha bişi almam. Müşteri hizmetlerini arıyorum bugun kargoda dediğiniz ürün kaç gün geçti hala kargoya verilmedi diyorum, cevap bile veremiyor, ben ilgili birime yönlendiriyomuşmuş. Tam bir rezalet son ürünlerde gelsin bir daha da bişi almam. . devlet de online satışlardan vergi almayı planlıyor umarım bu vergi ile adam tutar da sahte indirim yapan firmalara yüklü ceza keser umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimsevar -- 12 Aralık 2019; 1:9:19 >
  • O değil de ROTRİNG VERSATİL ne zaman 240 TL olmuş vay arkadaş.. Demek ki ben çok eskide kalıp yaşlanmışım. Ayrıca o eski kalitesi yok ROTRİNG'in.. özellikle 800 plus uç kırıyor,boyası dökülüyor.
  • sizinkisi en azından kargoda kaybolup sonra teslim edilmediği halde teslim edildi sahtekarlığına dönüşmemiş. Ne iade edebiliyorum ne de muhattap bulabiliyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğlana bez almıştım. 2 aralıkta kargoya verildi olarak yazıyor teslim tarihi 14 aralık gözüküyor. Oğlan bezi bırakmazsa kullanırız artık. Kargo sisteminde genel olarak bir sıkıntı var heralde.
  • Benimde 29 kasımda yapılan bir siparişim var daha kargoya verilemedi sözde ayın 3 ünde teslim edilecek yazıyor insan bi sistemi günceller
  • 10 Kasımda verdiğim siparis hala kargoya verilmedi. Mh her gün yarın kargoya verilecek diyor
  • trendyoldan 24 ünde kulaklık aldım , elime hala ulaşmadı , hepsiburada.com dan 1 aralıkta tava aldım anneme 18 aralık teslim tarihi görünüyor bir de hepsijet
  • Sabah hepsijet kargosu önümden geçti. Adama dedim benim de 3 kargo var hala gelmedi. Adam bana gelirse şükür et dedi araç da ful doluydu. Fiat fiorino

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işin garibi dün ablama ayakkabı aldım satıcısı floydu bugün teslim aldı, black frdayde bişey almamıştım.
  • Ortamlarda hepsiJET dersin moruq...
    25 Kasım’dan beri jetler havalanamadı, bekliyorum ben de...

hepsiburada.com rezaleti

• Ayın 5inde kargoya verilecek deniyordu ptt ist şubede bekliyor hala:)))

Aynı sepette başka sparişim 3günde teslim edildi. ARAS kargo ile..
    Satıcısı hb seçmeyin bu dönemde derim....
    hepsiburada.com rezaleti

• Arkadaşımın teslim tarihi 3 aralıktı kargo gelmedi halen :)

• ayın 5'inden beri kargom gelsin diye bekliyorum. PTT çalışanları greve gitmiş İstanbulda tamam arkadaş hakkınızı tabii ki arayacaksınız ama insanları mağdur etmeye de hakkınız yok. 10 gündür kargo bekliyoruz. söz verdiğimiz işler var müşteriler var. bu işini bir an önce hallolmasını umut ediyorum.

hepsiburada.com rezaleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watcherb -- 13 Aralık 2019; 8:57:8 >
  • Ayın 22.de verdiğim powerbank hala hepsijette bekliyor. Çinden söylesem gemi ile gelmişti.
  • Kargo şirketlerinin hiç birinin altyapısı kaldırmadı black friday'den özenilmiş ve black november'a çevirilmiş bu süreci. Çünkü e-ticaret siteleri ile anlaşmaları gereği bir çok ürünü sokakta görseniz eğilip almaya tenezzül etmeyeceğiniz rakamlara taşıyorlardı. Black friday'de bireysel müşterilerini de çok fazla mağdur ettiler yoğunluk nedeniyle. Normalde 1 günde teslim olan kargolarımız 1 haftada ancak ulaşıyor şu an. Bir çoğu anlaşmalarını yeniden gözden geçirecek bu siteler ile hatta bildiğim kadarıyla e-ticaretten çekilmeyi düşünen kargo şirketleri bile var.
  • Benim HB den 6 aralıkta sipariş ettiğim ürünler hepsijet ile 9 aralıkta geldi. Ama 23 kasımda vermiş olduğum 5 siparişten 4 tanesi 3 aralıkta geldi birisi halen taşımada olarak görünüyor. Sanki ellerinde olmayan ürünleride satışa sunmuşlar düşüncesi ağır basıyor. Elimizde olmayan ürünleri satmışız pardon demektense yoğunluk nedeni ile kargoda gecikmeler oluyor demek daha kolay bir bahane.
  • Bu da benden olsun siparis tarihi 21 kasim

hepsiburada.com rezaleti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben uygulamayıda kaldırdım birdahada alışveriş yapmam. 5-10 fazla olsun bu rezil firmadan ginede almam.
  • 3 gün önce iptal edin dedim 48 saat içinde iptal edilecek dendi onu da yapmıyorlar.

resmen gasp ettiler paramızı.
  • Samanlıkta iğneyi daha kolay bulurum fakat bu site de gerçekten indirimli ürün bulmak çok daha zor.Sabahtan beri değişik kategoriler de ürün inceliyorum.Evin temel ihtiyaçlarından tutun elektronik ürünlere kadar.Piyasada ki ürün fiyatını tam 3 katına çıkartıp birde üstünü çizip indirim (miş) gibi yeni fiyat yazarak koymuşlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.