Şimdi Ara

hepsiburada.com rezaleti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seninki yine iyi ben 2015den sipariş bekliyorum.

• Trendyoldan 35 TL'ye 128 GB flash bellek aldım sandisk. 28 Kasımda daha bugün geliyor.

Büyütmemek lazım.
  • pttkargo denilen her işi savsaklayarak yapan firma yüzünden. Ne kadar dangalak var toplamışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem bu kadar şikayetçisiniz bi zahmet Ticaret Bakanlığına şikayet edin bunları. Ben ettim birşey değişir değişmez bilemem ama şikayet ve öneride bulundum.

Ellerinde olmayan bir ürünü satıyorlar kargo zamanı geçiyor ürün tedarik aşamasında biraz gecikti özür dileriz diyorlar, sonra 1-2 ay geçince ürünü tedarik edemedik paranız iade diyorlar, ulan sen benim paramı kimsinki 2 ay kendi hesabında tutacaksın. Bakın böyle yüzbinlerce parça sipariş vardır arkadaşlar, adamlar ellerinde olmayan hayali ürünü satıp sizin paranızı 1-2 ay kendi hesaplarında tutup işletiyorlar. Bu firmaların bu sistemle ürün satmasına bile gerek yok kar etmek için. Kendilerine mis gibi haram kazanç kapısı bulmuşlar, karışan edende yok topla paraları elinde tut bir kaç ay işlet faizini al sonra geri yolla ohh miss.

Bu iş bildiğin nitelikli dolandırıcılık, Ticaret Bakanlığının sitesinden bu sistemi anlatıp şikayette bulundum, birşeylerin değişmesini istiyorsanız lütfen sizde şikayetde bulunun.

Eğerki satın aldığımız ürün vaad edilen kargolama süresini geçerse veya ürünü yollamazlarsa e-ticarette bunun kesinlikle bir cezası olmalı.

• alt tarafı 1 adet jacobs monarch gold 200 gr çözünebilir kahve aldık 22 kasımdan beri tedarikte hepsiburada dan daha bişey almam amazon veya trendyol gene iyi trendyol da 1 ürünü geç kargoladı, onun özürünü de 75/25 lik kupon verdi
  • 27 Kasım'da 1 kulaklık 1 tane de basketbol topu sipariş etmiştim. İkisinin de son tarihi bugündü. Basketbol topu çarşamba günü geldi ama kulaklıktan haber yok. Yahu hiç mi düşünmez şu kişi 2 ürün sipariş etmiş ikisini de aynı yere koyup gönderelim. Kulaklıktan haber yok daha bugün de geleceğe benzemiyor. Valla kulaklık elime geçmeden soğudum hiç heves falan kalmadı. Bu arada herkesin yerdiği ptt-sürat ve aras 4 gün-1 hafta arasında diğer ürünleri getirdi. Hepsijet iyice saçmaladı 2 ürünü aynı pakete koymayı akıl edemiyorlar.
  • 10 paket çöp torbası sipariş verdim, 5 adet orta 5 adet büyük. Ortaları tedarik edemediler lanet olsun dedim iptal ettim 20 gün sonra. Büyük poşetleride 3 koli ile yolladı gerizekalılar. Bi baktım koca koli içine açtım bi tane çöp poşeti, sonra başka bir koli daha 2 tane çöp poşeti, sonra bir koli daha geldi içinde 1 çöp poşeti daha. Şuanda 1 adet büyük boy çöp poşeti beklemekteyim ayrı bir koli ile. Rezillikte zirve.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi September Storm -- 13 Aralık 2019; 15:53:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

alt tarafı 1 adet jacobs monarch gold 200 gr çözünebilir kahve aldık 22 kasımdan beri tedarikte hepsiburada dan daha bişey almam amazon veya trendyol gene iyi trendyol da 1 ürünü geç kargoladı, onun özürünü de 75/25 lik kupon verdi
    Bana bişi vermedi trendyol vay hayinler.
    20 günde anca getirdiler

• quote:

Orijinalden alıntı: The Venture

pttkargo denilen her işi savsaklayarak yapan firma yüzünden. Ne kadar dangalak var toplamışlar
    1 haftadır ıstanbul subede yatıyor kargom.
    8inde giriş yaptılar hala hareket yok. Yiyemeyecekleri pipinin altına yatmışlar. Senin neyine kargo taşımak. Hadi taşıdın anlaşma büyük firmalarla.

• Kıçı kırık bi SSD ye 1 ay süre veren bir firmadan bahsediyoruz.
    Bunun yoğunluk ile ilgisi yok .
    Ellerinde yok.
    Aldıkları firmalar ile irtibat kurmadan indirim li fiyat açıyorlar.
    Sorsan Türkiye nin en mükemmel en kurumsal en profesyonel e ticaret sitesi.
    Hele gelsin o ürün aynen geri iade.
    Onları beklemeden 35 lira fazlasına n11 den buldum aldım aynı ürünü taktım PC ye.

• Turkcellden dün gece indirimli kablo sipariş verdim bugün kargoya vermişler. Hafta sonuna denk gelmeseydi yarın elimde olacaktı büyük ihtimal. Hepsiburada dan 21 Kasımda verdiğim siparişim ise hala daha kargoya verilmedi, mesaj atınca da kargolardaki yoğunluktan dolayı 20 Aralıktan önce teslim edilmiş olur diye geri dönüyorlar.
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Aldığınız tarih civarında ben de Jacobs monarch gold aldım 2 3 gün içinde ptt kargo ile teslim edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Dümen -- 14 Aralık 2019; 0:33:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mustafa Dümen kullanıcısına yanıt
    iptal de edilmiyor acelesi yok bekleriz dedik ama 1 ay olacak nerdeyse işyerine aldık var zaten ucuzken alalım dedik iyiki
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Hocam ellerinde mal yok tedarik edilinceye kadar bağlıyor sizi. Umarım yakın sürede gelir keyifle içersiniz kahvenizi arkadaşlarınızla 😊

• 2023 yılından, Gelecekten yazıyorum beyler, ürünler hala gelmedi.
  • Daha erken demiştim ama yalnız değilmişim. Bahaneler, gün vermeler bitmek bilmedi. Birde açılan destek kayıtlarını çözüldü diyip kapatmaları varyaa. Yeni müşteri hizmetleri sistemleri de cabası. Kesinlikle stoklarının olmadığını ama sormamıza rağmen bubu bize söylemediklerini ve akabinde bu aşamada iptal yaptırmadıklarını düşünüyorum.
    Not;Gönderim HepsiJet ile sağlanacak.
    Not 2; Siparişi 29 Kasım'da verdim hepsiburada.com rezaleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahibkıran Timurlenk -- 14 Aralık 2019; 9:5:55 >

• 15 gündür hazırlanıyor aşamasında urunum. İptal de edemiyorum. Ne yapıyor bunlar anlamış değilim. N11 varken hb da dan alisveris yapmak bizim essekligimiz

• Bende 26 kasımda klavye ve mause sipariş vermiştim teslim tarihi 9 aralık yazıyordu uzun süre ama beklerim dedim 14 aralık oldu daha kargoya bile verilmemiş siparişi iptalde edemiyoruz ...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.