< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicengiz32 -- 16 Ağustos 2022; 16:18:50 > |
İnternet Kutusu Telekom Arkadaşını Getir Kampanyası
-
-
Firmaya geçiş yapmak isteyenler için şahsıma ait
Referans Kodu: 8576088431
Tolga Ç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicengiz32 -- 6 Nisan 2022; 10:23:23 > -
vie.valve.net tracert sonucu atar mısınız?
-
dns değiştirdiğinizde engelli siteleri açabiliyormusunuz.
-
Girilebiliyor. Cloudflare de Google da çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pickaxe -- 30 Mart 2022; 10:35:40 > -
Ben 3 ay bekleyecem.
-
Cloudflare Dns ve diğerleri sorunsuz çalışıyor.. Gibirnette Surfshark çalışmıyordu bende modem üzerinden o da çalışıyor şuan..
Abone Numaram: 8576084056
(Bulunduğum yerde 100 mbps yakın bir sonuç almak için mecbur snr ayarlarıyla oynadım yoksa altyapı 80-85 veriyordu..) Kopma kasma yapmıyor ama
-
Modem ne marka kullanıyorsunuz
-
Keenetic Omni.
-
Keşke hepimiz fiber alt yapısını kullansak diyorum. Ama gelin görünkü varlık fonu sağolsun TT ve Turkcell 'e fiber çektirmez.
-
İnternet kutusu telekom, dün itibariyle sunucu altyapısında iyileştirme yaptı. pingler düştü, indirme hızları arttı.. Şuan çok memnunum.
-
merhaba arkadaşlar
100 mbit vdsl kullanan varsa, fast.com ve speedtest den birkaç yurtdışı lokasyon hız testi sonucu atabilir misiniz?
IPTV izlemeye herhangi bir kısıtlama var mı burada? -
evde pc olmadığı için test gönderemiyorum ancak 2 farklı iptv paneli kullanıyorum. iptv işinde de deneyimli biriyim.
ne ticari panelde ne de 5g panelde kısıtlama yapmıyor. hafta sonu ticari panelden ts-bjk maçı izledim. tek kare donmadı.
8.8.8.8 - 8.8.4.4 DNS lerini kullanıyor.
-
konuyu hortlatalım. arkadaşını getir kampanyası devam ediyor ve halen piyasanın en uygun interneti..
-
Bende hortlarayim sonlandırmışlar kampanyayı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X