< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicengiz32 -- 16 Ağustos 2022; 16:18:50 > |
İnternet Kutusu Telekom Arkadaşını Getir Kampanyası
-
-
Firmaya geçiş yapmak isteyenler için şahsıma ait
Referans Kodu: 8576088431
Tolga Ç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicengiz32 -- 6 Nisan 2022; 10:23:23 > -
vie.valve.net tracert sonucu atar mısınız?
-
dns değiştirdiğinizde engelli siteleri açabiliyormusunuz.
-
Girilebiliyor. Cloudflare de Google da çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pickaxe -- 30 Mart 2022; 10:35:40 > -
Ben 3 ay bekleyecem.
-
Cloudflare Dns ve diğerleri sorunsuz çalışıyor.. Gibirnette Surfshark çalışmıyordu bende modem üzerinden o da çalışıyor şuan..
Abone Numaram: 8576084056
(Bulunduğum yerde 100 mbps yakın bir sonuç almak için mecbur snr ayarlarıyla oynadım yoksa altyapı 80-85 veriyordu..) Kopma kasma yapmıyor ama
-
Modem ne marka kullanıyorsunuz
-
Keenetic Omni.
-
Keşke hepimiz fiber alt yapısını kullansak diyorum. Ama gelin görünkü varlık fonu sağolsun TT ve Turkcell 'e fiber çektirmez.
-
İnternet kutusu telekom, dün itibariyle sunucu altyapısında iyileştirme yaptı. pingler düştü, indirme hızları arttı.. Şuan çok memnunum.
-
merhaba arkadaşlar
100 mbit vdsl kullanan varsa, fast.com ve speedtest den birkaç yurtdışı lokasyon hız testi sonucu atabilir misiniz?
IPTV izlemeye herhangi bir kısıtlama var mı burada?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evde pc olmadığı için test gönderemiyorum ancak 2 farklı iptv paneli kullanıyorum. iptv işinde de deneyimli biriyim.
ne ticari panelde ne de 5g panelde kısıtlama yapmıyor. hafta sonu ticari panelden ts-bjk maçı izledim. tek kare donmadı.
8.8.8.8 - 8.8.4.4 DNS lerini kullanıyor.
-
konuyu hortlatalım. arkadaşını getir kampanyası devam ediyor ve halen piyasanın en uygun interneti..
-
Bende hortlarayim sonlandırmışlar kampanyayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X