|
Bildirim
starlink neredesin. afrikaya bile geldin.
|
Bir hediye veriyorlar. Verdikleri saate bak 12-6 arası. Kullanmayalım diye verilmiş resmen. Versenize kardeşim sabah saatine kullanalım. Hayret bisey
|
Bizi şu operatörlerden kurtaracak birisi ne zaman gelecek hepsi dalga geçercesine paketleri pahalıya satıyor ve çabuk bitiuor
|
Gece wifi kapatıp inadına kullanıcam
|
Bunlar bankalar gibi tekelleşmiş artık, karşığını misli almadan bir damla su vermezler . fazladan fatura basmasınlar, hediyesi onların olsun.hepsi aynı.
tüm davranışları birbirine benziyor,bir çok şeyibirlikte karar alıyorlar ve bu ülkede herşey,kanun sermaye kesiminden yana. Edit. |
Soyguncular, hırsızlar ... Daha fazla konuşmak istemiyorum başım belaya girecek yoksa
|
Düzeltme yapalım kartel oldular diyelim. Turkcell ve Turk Telekom = Varlık Fonu --- Vodafone zaten etkisiz eleman.. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Mart 2024; 19:8:31 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx1 -- 14 Mart 2024; 00:09:37 > |
|
Düzeltme yapalım kartel oldular diyelim. Turkcell ve Turk Telekom = Varlık Fonu --- Vodafone zaten etkisiz eleman.. |
Bimcellde 200 lira atmaya veririm dedi yaptım ben. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gece zaten evde wifi var isterse 1500 gb versin onun yerine aylık 5 gb verse daha iyi türk telekom bimcell sil süpür bilerek günlük 5 gb günlük 1 gb veriyor aylık 5gb verirsem haftalık 1 gb verirsem paketi bitmez yeni paket almaz kafasındalar her şey uyanıklık üzerine < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 14 Mart 2024; 10:54:25 > |
|