Şimdi Ara

Clio vs polo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Clio sorunsuz ve artık oturmuş bir model milyonlarca sattılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YIL 2020
    Halen VW Orta paket aracına hız sabitleyici koymamış:(

Hocam Golf/Passat hadi neyse biraz anlarım da Polo almak?

Gidin Superb alın:)

Benzin TVyoutube
    2020 Skoda Superb test sürüşü | Polo parasına makam aracı
    https://www.youtube.com/watch?v=GoBbv4JVYqQ

• Forumdakiler Clio der. Gerçekte Polo alma imkanı olan biri Clio tercih etmez. Aralarında segment farkı varmış gibi kalite farkı var. Kesinlikle Polo alın. DSG şanzımanla da çok uyumlu çalışıyor. Zaten alacağınız araç garantili olacak olmasa da sorun olmaz. Ben 2012 model dsg li araç kullanıyorum 5 yıldır, hiçbir sıkıntı yok.
  • Yeni clio’nun icon donanımı polo’dan her türlü iyi malzeme kalitesi konusunda. Gidip inceleyin derim.

• yeni Clio'larda cvt şanzıman mı var? Nissan'ın şanzımanı mı bu yoksa Renault'un eskiden kullandığı şanzıman mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melikşah_38

Forumdakiler Clio der. Gerçekte Polo alma imkanı olan biri Clio tercih etmez. Aralarında segment farkı varmış gibi kalite farkı var. Kesinlikle Polo alın. DSG şanzımanla da çok uyumlu çalışıyor. Zaten alacağınız araç garantili olacak olmasa da sorun olmaz. Ben 2012 model dsg li araç kullanıyorum 5 yıldır, hiçbir sıkıntı yok.
    Polo alma imkanım vardı, Clio aldım. Icon donanım Clio varken orta paket polo tercih edilmez. Malzeme kalitesindeki fark nedir çok merak ettim. Yarı deri koltuk iç kaplama full yumuşak dokulu malzeme 2018 Icon Clio'da. Ayrıca hem güvenlik, hem tasarım hem de yeni kasa artısı ile Clio 5 varken Polo tercih etmek komik olur. En az 5-6 sene B sınıfında zirve satış yapacak bir araçtan bahsediyoruz.
  • Fiyat - Pazar - Yedek Parça - Yakıt - Masraf konularında Clio 2 adım önde.
    Kalite - Konfor Polo 2 adım önde.

Karar sizin.
  • hangi bayi
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    Nissan şanzımanı bu versiyonlarda olan şanzıman.Sadece 1.3 tce de çift kavramalı EDC var kalanlar xtronic.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teneke Clio ile Polo yu mu kıyaslıyosun?

• Burda Clio derim , alacak olsam polo alırım 😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

Teneke Clio ile Polo yu mu kıyaslıyosun?
    O teneke Clio standart ekipmanları ile süper mini kategorisinde Audi A1 ile birlikte EuroNCAP'ta en yüksek notu aldı. Sürüş dinamikleri, dizaynı ve performansı tartışılır ama güvenliğine laf etmek doğru olmaz.

• Polo'nun kasa 2018'de değişmedi mi? Ne çabuk eskittiniz?

• Bu kıyaslamada Polo.

• Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    Aynen ya 👍

• Clionun 2. Eli daha iyi mi? sümbülün 2. Eli iyidir, o da dizelse. clionun değil.
    B sınıfı hb alınacaksa önce açık ara polo gelir. Sonra fiesta, corsa.

Polo kalite ve 2. El olarak clioyu ezer.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Fanlığa gerek yok kendin bile inanmamışsın eminim polo fiesta corsa vb. araçların piyasasının cliodan iyi olduğuna, bu arabalar zaten özellikle bayanlar tarafından seçiliyor ve otomatik olması tercih ediliyor kimse senin 100bin üstü dsg polonu alıpta kumar oynamaz daha uyguna şanzımanı dsg ye bakarak neredeyse sorunsuz olan clio varken fiesta ve corsayı saymıyorum bile. Clio bu araçları ekonomi anlamında her alanda 5 e katlar.
  • ben tercihimi polo'dan yana kullanırdım.
  • Şu DSG goygoyu bi tek bu forumda dönüyor. Halk tarafından en çok sevilen ve beğenilen şanzıman Hala DSG. 200 bin km deki arabayı 50 bin km de diye geçirdikleri şu memlekette ikinci el otomatik vitesli araba zaten saatli bomba.
  • Arkadaşlar fiyat konusunu geçiyorum.

Uzun süre sıfır kilometreden başlamak üzere b sınıfı araçlar kullandım. Vw fanı filan değilim. Şahsi aracım hyundai.

Öncelikle söyleyebilirim ki vw polo nun b sınıfı olarak muadili yok. Araç c sınıfın yol tutuş ve konforuna göz kırpan bir araç. Ciddi anlamda kaliteli bir araba.

Clio corsa ve i20 gibi diğer rakipleri ise konfor, sürüş dinamiği, şanzuman vs diğer konularda polo dan çok gerideler.

Clio diyen arkadaşların iki aracı da uzun süre kullandıklarını düşünmüyorum. Dsg dedikleri konuda ise hiç problem yaşamadım. Hergün polo ile şehir içi şehir dışı karışık 200km yol yapıyorum.

Sormak istediğiniz bir konu var ise gönül rahatlığı ile sorabilir siniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 13 Şubat 2020; 10:36:35 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.