Şimdi Ara

Cruze vs Accent Blue vs Fiesta vs Corolla (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Semper Fidelis

hayatinda kac kere cruze a bindin de konuşuyosun ? Kimden duyduysan yanliş duymuşsun, bende 1.6 ls var lpgli sehir ici km de 25kr yakıyor sehir dışı 17kr yakıyor.Kulakdan dolma bilgilerle çok yakıyr demek doğru değil.

benzin 5 lirayı geçti halen 17-20 kurus yakan arabalar var he ?
    yapmayın allah aşkına

lpg bile olsa fiyatlar attı gitti

benim dizel aracım bile 100 km ortalam 5 litre yakıyor karma tüketim de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 dizel 128 hp 300nm accent blue performans olarak tatmin eder, 4 ileri otomatik vites a noktası 5.7 ortalama gösteriyordu kuzenimin şirket aracı. Fren sistemi araca hafif kalıyor bi de arka yayları değişmiş olanlardan alırsanız daha iyi olur. Bi sorunu vardı arka taraftan da hatırlayamadım şimdi

• Cruze hariç diğerleri alınır

• shintai kullanıcısına yanıt
    cruze'un yakıt tüketimi karşılaştırılan araçlara göre yüksek.
    max torku verdiği deviri de yüksek. buda aracın şehir içi kullanımını olumsuz etkiliyor.
    özellikle yüksek devir çevirmekten korkan kişiler için araç gitmiyor hissi veriyor.
    hele ki günümüzde insanlar turbolu motorlara alışıp 2000 devirde max torka ulaşıyorken bu motoru normal kullanıcı asla beğenmiyor.

otomatik şanzıman konusun ise kişiden kişiye değişiyor.
    ben 2 yıl önce cruze araştırırken sorun yaşayan insanlar gördüm cruze dan vazgeçme sebebim buydu aslında. manueli de kısmet olmadı.
    0 araç olsa garanti kapsamında tamiri olur. ama ikinci elde bu risk var. tavsiye ederken bu riske girmek istemem doğrusu.
  • Hocam geçen hafta cruze aldık 2013 1.6 otomatik. 36000e sunroof falan tam paket. Araba fiyatına göre çok kaliteli gerçekten geçişler falan iyi. Çekmiyor diyenler oluyordu gayet te iyi çekiyor o cusseyi. Fakat şöyle bir sıkıntı var gerçekten çok yakıyor. Araba alındığı ilk gün sıfırlandı tüketim sonraki gün 9.4 tu. Hava sıcaktı ilk iki gün. Sonraki günlerde hava çok soğuktu ve kısa mesafeli kullanıldı. O ortalama sifirlanmadan 12.1 e çıktı. Bu normal bir kullanımda bir de. Eğer alacaksanız 2.0d ya da 1.4 turboya bakın tüketim de az oldu mu tadından yenmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.