Şimdi Ara

Kia rio ile Hyundai Era aynı araç mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakından görmedim ama tv den gördüğüm kadarıyla aynı gibi görünüyor. Bu soruyu özellikle şunun için soruyorum: Ncap testinde rio dört yıldız almış. Ama era için birşey görmedim. Buradan era nın sağlamlığını merak ettiğimden, öğrenmek istiyorum.

• valla ben gece gördüm bi era önce rio sandım bi baktım hyundai yazıyo yuhh dedim . aynı olmasa bile çift yumurta ikizi olduğu kesin.
  • Özellikle öğrenmek istediğim. Rio dört yıldız almış. Acaba Era da sağlamlık yönünden dört yıldızlık bir araç mı? Aynı kasa ise Era da dört yıldızlık sağlamlığı var mıdır?
  • ikiside tamamen aynıdır.

sadece accent da hb yok

yani sedanlar birebir aynı

rio 4 yıldız aldıysa era da 4 alır.

5 alırsa sürpriz ki sanmam
  • Bende yakından görmedim. Ama tv den ve resimlerden gördüğüm kadarıyla aynı gibi görünüyordu. Eğer dediğiniz gibi dört yıldızlık (tabi güvelik paketiyle olur herhalde) bir araçsa yine de fena sayılmaz. Toyota'nın veya kaliteli birçok markanın dört yıldız aldığı düşünülürse.

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

ikiside tamamen aynıdır.

sadece accent da hb yok

• Skoda octavia ile golf de aynı platformdadırlar ve kokpitleri falan bayağı benziyor kullandıkları motorlar aynı vs. ama biri 4 yıldız aldı golf 5.. platform ortaklığı gövdenin sağlamlığını etkilemez
  • hyundai tucson vs. kia sportage aynı gibi bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai i20 mi Honda jazz mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kia Rio

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmetdede

Kia Rio

bu hb si. bu topic te sözü geçen sedan modeli ama ön tasarımı aynı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthavc -- 19 Ocak 2006 20:30:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

ikiside tamamen aynıdır.

sadece accent da hb yok

accent in hb side yakında çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthavc -- 19 Ocak 2006 20:30:02 >

• ooo accent HB güzelmiş yaaaa
  • Aynı alt yapıya sahip 2 aractır ama Rio üzerinde daha ince calısılmıs Rio tercih sebebidir Era'ya karsı 2sininde incelesini yaptım.
  • bence böyle üretmezler bu arabayı, ama gerçekten mükemmel, çok beğendim, keşke üretseler...
  • Eraların hb leride gerçekten çok güzelmiş. HB leri Türkiye'ye gelir mi, acaba? Yalnız sanki hyundai gün geçtikçe kaliteye artırıyor.
  • yaa ohb manyakmıs yaw
    biraz type rye benziyo marspiyelde yazılar falan ama olsun
  • şahsi düşünceme göre bu araç slovakyada yapılacak (yoksa çek cumhuriyetimiydi aman neyse) adamlar 1 milyar dolar yatırım yapıyorlar artır tayparını da yaparlar esarını da hbini de steyşınını da bize de bir tek sedanı kalır.
  • kia ve hyundai dizel motoru birlikte geliştirmişler

110beygir 1.5 drci

Hyundai eranin fiyatı yuksek bence :( ama hatchback olanı begendim param olsa alırım :)
  • kia ve hyundai pek cok konuda ortak firmalar..
    bu tip ornekler daha once su topicte pek cok kez verilmisti.. ilgilenenler,

http://forum.donanimhaber.com/m_5400576/tm.htm
  • ARKADAŞLAR HYUNDAI VE KIA AYNI FİRMA TARAFINDAN ÜRETİLİYOR. ORTAK KULLANILAN AKSAMLAR VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyitahmet32 -- 20 Ocak 2006 13:30:11 >
  • Admiranın stokları bitince büyük ihtimalle fiyat indireceklerdir. Yoksa satamazlar...

quote:

Orjinalden alıntı: enemy1980

kia ve hyundai dizel motoru birlikte geliştirmişler

110beygir 1.5 drci

Hyundai eranin fiyatı yuksek bence :( ama hatchback olanı begendim param olsa alırım :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.