Şimdi Ara

Clio 4 Vs Kia Rio Vs İ20 Araç önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Karda Erzurumu bilmiyorsun 7 litreye çok diyorsun araba 3. vitesi nadir görüyor!!!Öğrenci adamım dyorsun peşinde koştuğu arabalar hiç gariban öğrenci olduğunu göstermiyor ama!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batin216

2012 1.25 rio'yu tavsiye ediyorsunuz ama arkadaşlarımdan duyduğuma göre benzin konusunda su gibi içiyormuş.

zaten 6.3 ve 4.4 değerleri biraz yüksek gibi.

Lpg olarak mu kullanıyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Çok yanlış düşünüyorsun aksine, 6.3 şehir içi, 4.4 şehir dışı yaksa herkes Rio alırdı. Fabrika tüketimlerinin üstüne 1 - 1.5 ekleyeceksin. Arkadaşımın 1.2 i20'si Antalya şehiriçi 8 yakıyor, klima dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Karda Erzurumu bilmiyorsun 7 litreye çok diyorsun araba 3. vitesi nadir görüyor!!!Öğrenci adamım dyorsun peşinde koştuğu arabalar hiç gariban öğrenci olduğunu göstermiyor ama!!
    Gariban değilim allaha şükür hocam, sadece iyi bir arabam olsun istiyorum ve öğnimime harcıyacağım parayı çok fazlada arabaya kaptırmak istemiyorum. Bütçemi yazdım, o bütçede bana en iyi aracı arıyorum.
  • yazılan araçlar güvenli iyi yol tutan tipte.
    kullanıcıları sert süspansiyonlu yani konfor zayıf der.
    süspansiyon konforu önemliyse polo sandero düşünülebilir.
    +308 1.2 atmosferikte bulunabilir tek kelimeyle rafine araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytradm -- 6 Haziran 2018; 0:18:49 >
  • Şu anda kaça almalıyız rio 2017 - 2018 dizel manuel veya otomatik benzin temiz hasarsız

Sıfırken alanlar kaça almışlardı

Rio önerir misiniz 2. Eli nasıl ?

Tasarım i20’den güzel

Artı eksi dezavantajları nelerdir
  • Clio4 tavsiye ederim. Arka koltuklar sınıfındaki araçlarla kıyaslarsanız çok farklı sayılmaz. Yakıt ve perf. olarak üzmez. Bu mesafeler yetersiz diyorsanız C segment bakmanızda fayda var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.