bedava peynirin fare kapanında olduğunu öğrenemediler hala, bir malı imalatçısından daha ucuza satan ya sahte ürün satıyordur ya da zararına satıp şirket üzerinden fırıldak çevirip yasal olmayan bir faaliyeti gizliyordur |
bu motul yağ sahte mi orjinal mi? (2. sayfa)
-
-
Emr Güvenilirdir kullandım,alabilirsiniz
-
Hocam kendi web sitesinde bazı ürünlerde şimdi satın al seçeneği var, tıklayınca yukarıda paylaşılan web sitesine gönderiyor. Motul'ün kendi sitesi belli ki.
Örnek:
-
Ben son adıma kadar ilerledim. İnternet üzerinden satışa başlamışlar. Hatta açılışa özel tişört hediyesi de veriyorlar. Fakat 5 litre x-clean efe 5w30 442 liraya satılıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatları çok detaylı inceleyip kıyaslamadım diğer siteler ile ama evet, bana da biraz pahalı geldi ilk bakışta.
-
Motulun kendi satış sitesinden alırsak yağı kim gönderiyor acaba? Kendileri mi gönderiyor yoksa anlaştıkları bir satıcı mı gönderiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendileri gönderiyor.
-
Yağ fiyatı tekel fiyatları gibidir. Liste fiyatlarının çok altında ise sahtedir. Aksini iddia edenden malzeme almayın. Ağır vasıtada şu sıralar alış liste fiyatlarından satış yapılıyor onun da kendi içinde kampanyaları olduğu için 19+1 gibi gibi..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X