Şimdi Ara

bu motul yağ sahte mi orjinal mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bedava peynirin fare kapanında olduğunu öğrenemediler hala, bir malı imalatçısından daha ucuza satan ya sahte ürün satıyordur ya da zararına satıp şirket üzerinden fırıldak çevirip yasal olmayan bir faaliyeti gizliyordur

• Emr Güvenilirdir kullandım,alabilirsiniz

• lexus kullanıcısına yanıt

Hocam kendi web sitesinde bazı ürünlerde şimdi satın al seçeneği var, tıklayınca yukarıda paylaşılan web sitesine gönderiyor. Motul'ün kendi sitesi belli ki.

Örnek:

• Aklı Selim A kullanıcısına yanıt

Ben son adıma kadar ilerledim. İnternet üzerinden satışa başlamışlar. Hatta açılışa özel tişört hediyesi de veriyorlar. Fakat 5 litre x-clean efe 5w30 442 liraya satılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boraycan kullanıcısına yanıt

Fiyatları çok detaylı inceleyip kıyaslamadım diğer siteler ile ama evet, bana da biraz pahalı geldi ilk bakışta.

• Motulun kendi satış sitesinden alırsak yağı kim gönderiyor acaba? Kendileri mi gönderiyor yoksa anlaştıkları bir satıcı mı gönderiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendileri gönderiyor.

• Yağ fiyatı tekel fiyatları gibidir. Liste fiyatlarının çok altında ise sahtedir. Aksini iddia edenden malzeme almayın. Ağır vasıtada şu sıralar alış liste fiyatlarından satış yapılıyor onun da kendi içinde kampanyaları olduğu için 19+1 gibi gibi..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.