Bildirim
20/50 yerine 15/40 nasıl olur ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eğer fotoğraftaki araç isin soruyorsan bulaşma derim.çünkü yıllardır 20/50 yağ kullanılmış aracının keçelerinde bu yağın tortuları var.15/40 daha ince bir yağ ve bu tortuları çözücü bir etki yapacaktır. muhtemelen aracın keçelerinden yağ kaçırmaya başlayacaktır.bu olay kendi tecrübemle sabittir. vakti zamanında 20/50 kullanılan renalut 11 aracıma 10/40 tı sanırım daha ince bir yağ koydum ve bütün keçeleri değiştirmek zorunda kaldım.bana pahalıya patladı. -
quote:
Orjinalden alıntı: @levent@
eğer fotoğraftaki araç isin soruyorsan bulaşma derim.çünkü yıllardır 20/50 yağ kullanılmış aracının keçelerinde bu yağın tortuları var.15/40 daha ince bir yağ ve bu tortuları çözücü bir etki yapacaktır. muhtemelen aracın keçelerinden yağ kaçırmaya başlayacaktır.bu olay kendi tecrübemle sabittir. vakti zamanında 20/50 kullanılan renalut 11 aracıma 10/40 tı sanırım daha ince bir yağ koydum ve bütün keçeleri değiştirmek zorunda kaldım.bana pahalıya patladı.
Olabilir haklısın ama şöyle bişide var bizim araçlar için önerilen yağ 15/40 hatta castrolun kataloğundada baktım 15/40 yazıyordu çizelgede. Ama dediğiniz gibide olabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X