Bildirim
20/50 yerine 15/40 nasıl olur ?
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
eğer fotoğraftaki araç isin soruyorsan bulaşma derim.çünkü yıllardır 20/50 yağ kullanılmış aracının keçelerinde bu yağın tortuları var.15/40 daha ince bir yağ ve bu tortuları çözücü bir etki yapacaktır. muhtemelen aracın keçelerinden yağ kaçırmaya başlayacaktır.bu olay kendi tecrübemle sabittir. vakti zamanında 20/50 kullanılan renalut 11 aracıma 10/40 tı sanırım daha ince bir yağ koydum ve bütün keçeleri değiştirmek zorunda kaldım.bana pahalıya patladı. -
quote:
Orjinalden alıntı: @levent@
eğer fotoğraftaki araç isin soruyorsan bulaşma derim.çünkü yıllardır 20/50 yağ kullanılmış aracının keçelerinde bu yağın tortuları var.15/40 daha ince bir yağ ve bu tortuları çözücü bir etki yapacaktır. muhtemelen aracın keçelerinden yağ kaçırmaya başlayacaktır.bu olay kendi tecrübemle sabittir. vakti zamanında 20/50 kullanılan renalut 11 aracıma 10/40 tı sanırım daha ince bir yağ koydum ve bütün keçeleri değiştirmek zorunda kaldım.bana pahalıya patladı.
Olabilir haklısın ama şöyle bişide var bizim araçlar için önerilen yağ 15/40 hatta castrolun kataloğundada baktım 15/40 yazıyordu çizelgede. Ama dediğiniz gibide olabilir.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- dönüşlerde gelen sürtme sesi
- kontrolsüz kavşak kazalarında kusur
- oto hava kompresörü tavsiye
- motor freni zararlı mı
- ford connect yakıt tüketimi 75 lik
- citroen c4x 2024 fiyat listesi
- 2022 fiat egea
- en ucuz engelli araç fiyatları 2024
- ford focus 2024 fiyat listesi
- plaka sorgulama ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X