< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sahte Motul Yağı Kullanmışım (3. sayfa)
-
-
Hepsinin yaparlar, sahte yağ dediğimiz düşük kalitede 10W40 veya yanık süzme yağın kutuya konulması oluyor. Yeter ki kutuyu yapsınlar veya boş kutu bulsunlar. PO yağları FORD araçlarda genelde iyi sonuç veriyor bu arada.
@064
-
pek sahte gibi durmuyor. bidonun alt fotosu nu da atar mısınız?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fade to Blackpek sahte gibi durmuyor. bidonun alt fotosu nu da atar mısınız?
Arka yüzünde çift kağıt olması gerekiyormuş tek sayfa var alt kısmında ne olması gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İnternetten fiyat atmayın hocam, en iyi ihtimal içine yanık yağ katılmış bir sahteye denk gelirsiniz. Kalan yarısı da zaten 20w-50'yi dayamıştır. Magnatec de olsa Edge de olsa 4 litresi 250 civarıdır, altı sahtedir bu kadar basit.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-52FA4E8ACİnternetten fiyat atmayın hocam, en iyi ihtimal içine yanık yağ katılmış bir sahteye denk gelirsiniz. Kalan yarısı da zaten 20w-50'yi dayamıştır. Magnatec de olsa Edge de olsa 4 litresi 250 civarıdır, altı sahtedir bu kadar basit.
4 litre castrolün en kral yağı bile olsa o yağa 250 lira verenin akıl sağlığından şüphe ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ccestr4 litre castrolün en kral yağı bile olsa o yağa 250 lira verenin akıl sağlığından şüphe ederim
Alıntıları GösterÇok komik
yazılar düzgün ve gerçek mi ona bakmak için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-52FA4E8ACİnternetten fiyat atmayın hocam, en iyi ihtimal içine yanık yağ katılmış bir sahteye denk gelirsiniz. Kalan yarısı da zaten 20w-50'yi dayamıştır. Magnatec de olsa Edge de olsa 4 litresi 250 civarıdır, altı sahtedir bu kadar basit.
Hocam castrolde kullandım çok kurum yapıyor
Sahte değildir sahte olsa anında yatak sarardı
Hangi site? Satıcı kim? Sordunuz mu kimden alıyorlar mis yağı? Dağıtıcı kimmiş teyıt ettirin? Dağıtıci bilir yağ alıp satıyorlar mi onlardan?quote:
Orijinalden alıntı: MatheasHocam castrolde kullandım çok kurum yapıyor
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: runo40
Hangi site? Satıcı kim? Sordunuz mu kimden alıyorlar mis yağı? Dağıtıcı kimmiş teyıt ettirin? Dağıtıci bilir yağ alıp satıyorlar mi onlardan?
Alıntıları GösterMotor yağını aldığım yere sordum 5w40 syn serilerinde arkada çift etiket yok dedi beni suçlamaya hakkın yok dedi
quote:
Orijinalden alıntı: MatheasMotor yağını aldığım yere sordum 5w40 syn serilerinde arkada çift etiket yok dedi beni suçlamaya hakkın yok dedi
Alıntıları GösterHem suçlusun hem güçlüsün deseydin 😊
quote:
Orijinalden alıntı: Fade to Blackyazılar düzgün ve gerçek mi ona bakmak için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Matheas
Alıntıları GösterÖlçek kısmı tam aşağı inmesi gerekiyor gerçekten sahte olabilir bu
-
-
yazılara göre göre orijinal yağ. italyan üretimi olduğu için böyle farklı sanırım. zaten piyasa nispeten yeni girmiş bir ürünün hemen sahtesi çıkmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fade to Blackyazılara göre göre orijinal yağ. italyan üretimi olduğu için böyle farklı sanırım. zaten piyasa nispeten yeni girmiş bir ürünün hemen sahtesi çıkmaz.
Hepsi italyan üretimi değil mi bunların
Motul fransız değil mi arkadaşlar
Özlediğimiz DH ruhu mode on.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X