Yağ Lambası Skoda Fabia
Değerli arkadaşlar. 2002 model 1.4 bir fabiam var daha 3 ay önce aldım araç 200 binde çok temiz bir araç ilk defa araç yağ lambası yaktı fakat motor ısınınca ve hareket edince oluyo bugün hararet 90'a geldikten sonra devamlı yapmaya başladı durunca rölantide kesiyor ve hareket edince sinyal şeklinde yine yanıp sönmeye başlıyor ve dediğim gibi harerat 90'a gelene kadar bir şey yok, ondan sonra başlıyor motorun sesinde veya çekişinde hiç bir değişiklik de olmuyor yağ seviyesi gayet iyi yeni yağ daha 2 bin km önce değişti pazar olduğu için baktıramadım yarın gideceğim ama bu sizce neden olabilir yağ pompası arızasına benziyor mu veya başka neden olur?
Araç Pas Ve Çürümesi Hakkında
Arkadaşlar arabaların çürümesini ve paslanmasını çoğu kişi nemle yağışla alakalı olduğunu söyler ama bu tamamen yanlış bir bilgi eğer araçta herhangi bir işlem yoksa o araba kesinlikle hiçbir şekilde çürümez sadece zamanla boyası yanar solar ama örneğin kapıda bile küçük bir işlem varsa o araba çürür kanser gibi yayılır bu yüzden orjinal arabalar pahalı
Arkadaşlar herkesin farklı bildiği bir konu var şimdi benim araçtan yola çıkalım genleşme kabındaki su motor stop halindeyken minimum seviyede motor çalıştığı an yükseliyor bu normal mi? Kimisi bunun tam tersinin doğru olduğunu söylüyor yani motor çalıştığı en su azalması gerekirmiş motor içine çektiği için bide gaz verince su motora doğrumu gitmesi lazım yoksa seviye yukarı doğrumu yükselmesi lazım
Termostat Gövdesi - Su Eksiltme
Merhabalar 2001 benzinli golf aracımın 1 hafta önce aracın suyu eksildiği için su eklemiştim maksimum seviyeye kadar ekledim ancak 2 gün önce baktım, minimumun altına düşmüş tekrar maksimuma kadar ekledim bugün maksimum seviyenin altına termostat kütüğünün o kısımlarda oksit gibi kırmızı izler var antifiriz neden o hale gelmiş olabilir bide araç şuan 197.000de aracı aldığım kişi 5 yıl önce 155.000de termostat kütüğünü değiştirdiğini söylemişti bu kadar sürede bozulması normal mi?
Aracımın Radyosu Çekmiyor
Merhabalar 2001 model golf aracım var radyo çekmiyor anten bağlantı kablosu kopuk birleşim yaptım ama yinede çekmiyor başka bişey yapabilir miyim başka parça vs nasıl çözüm bulurum yardımcı olursanız sevinirim
Aracın Motor Yorgunluğu
Merhaba dostlar yeni araba aldım 2001 model golf benzinli 196.000de ekspertiz yaptırma gereği duymadım eski araba diye normal ustaya gösterdim usta motoru inceledi araçta motor yorgunluğu yok dedi böyle bi tabir ilk defa duydum nedir bu ustayada sordum araba yüksek devire hızlı yükselmiyor daha önce sürekli düşük devir kullanılmış dedi böyle bi durum varmı kafama takıldı paylaşmak istedim
Merhaba arkadaşlar hyundai i30 aracım var aracımı babam kullandığı zaman airbag lambası yanıyor elektrikçiye sildiriyorum sürücü airbag fişek devresi falan diye hata veriyor neyse ben kullanıyorum günler geçiyor aylar geçiyor sorun yok babam biyere gitmek için alıyor sonra geldiği zaman yine airbag lambası yandı diyor bu sorun ne olabilir?
Merhaba arkadaşlar babamın 98 model 238.000de benzinli polosu var lpg hiç takılmadı araç özellikle sabahları marş yaparken zorlanıyor elektrik gelmiyor gibi oluyor anahtarı çıkarıp takınca güzel çalışıyor fakat çalıştığı anda devir düşüyor stop edecek seviyeye geliyor motorda titreme var rolantide 10 15 dakika çalışınca tüm bu anlattıklarım azalıyor sorunun büyük kısmı motor soğukken babam ustaya dün götürmüş boğaz kelebeği demiş temizlenmiş falan ama sorun yine aynı sizce problem ne olabilir arkadaşlar?
Şanzuman Yağı Değişim İşçilik Fiyatı
Merhabalar 2004 manuel polo aracımın şanzuman yağı değişecek kendim denedim ama sıkıntılı gibi ustamı aradım 40 lira diyor sizce normal mi?
Merhaba arkadaşlar 2004 polo aracımın direksiyon hidroliğini değiştirdim orjinal febi marka ile, değişim sonrası direksiyonda hafif sertleşme oldu eskiye göre bu neden olmuş olabilir
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.231
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 463.589 (Bu ay: 12.174)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 270 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası