Şimdi Ara

Yeni Müstakil İki Katlı Dairenin Elektrik Tesisatı Nasıl Döşenir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar sizden ricam amatörlerin anlayacağı şekilde ayrıntılarıyla anlatmanızdır hepinize teşekkür ederim.

• Hocam tesisat deyip geçme parasını ver ustasına döşet yarın öbür gün başın ağrır sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

Hocam tesisat deyip geçme parasını ver ustasına döşet yarın öbür gün başın ağrır sonra.

Benim yapabileceğim bir iş bu konu hakkında çok bilgi sahibiyim ve yaptığım işler var ama ben ustalardan daha ayrıntılı bilgiler almak isterim
  • Yere düşen çivilere dikkat et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gbresice

Yere düşen çivilere dikkat et

neden
  • Oyle ha diyince doseyemezsin yonetmelige uygun dosemelisin

• Ahmet Talaşşş A kullanıcısına yanıt
    sen dikkat et sadece

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Proje okumayı falan bilmiyorsun büyük ihtimalle zaten bilsen de gerçi vereceklerini sanmıyorum sana. O yüzden bir mühendis ya da elektrik ustasından yardım almanı öneririm. Elektrik en tehlikeli işlerden biridir hem malına hem de canına zarar verebilirsin.
  • 2 gün sonra haberlerde görürüz

ŞARJ ALETİ KIÇINDA PATLADI

• Kardeş sen yanlış gelmişsin buradakiler farklı bir döşeme işinde uzman
  • İşte türk milleti zihniyeti bir boku bilmesede bir yorumu vardır hemde müslümanım der bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp der ama öğrenmek istiyenle belden aşağı şakalarla dalga geçer siz müslümansanız ben müslümanlıktan soğudum.

• Hocam bence konuyu olmasi hereken yere avin nasil yapilor ben bilmoyprum ancak konu disinda bilen birini bulma ihtimaliniz vok dusuk bilen varsa da dalga gecer konu disinda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Hocam bence konuyu olmasi hereken yere avin nasil yapilor ben bilmoyprum ancak konu disinda bilen birini bulma ihtimaliniz vok dusuk bilen varsa da dalga gecer konu disinda

Tavsiyen için teşekkür ederim ama burdan başka yer bulamadım elektronik bölümü var ama elektrik yok sanırım olsun bu forumda benden daha iyi bilgisi olan varsa yazsın yoksada sorusu olana bildiğimi ben öğretirim kimseyle dalga geçmem kimseyi utandırmam islam kardeşliği bunu gerektirir
  • Internette arastirin, ingilizce turkce kaynaklar bulabilirsiniz nasil yapilabilecegi hakkinda. Ancak bu isin yonetmeligi, plani vardir. Hele apartmansa daha ciddidir bu is cunku baskalarinin da mali mulku soz konusu. Sizin evde yangin cikarsa baska daireler de etkilenir. Ama illla ben yapcam diyorsaniz internetten arastirin. Bulursunuz illa bir seyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Internette arastirin, ingilizce turkce kaynaklar bulabilirsiniz nasil yapilabilecegi hakkinda. Ancak bu isin yonetmeligi, plani vardir. Hele apartmansa daha ciddidir bu is cunku baskalarinin da mali mulku soz konusu. Sizin evde yangin cikarsa baska daireler de etkilenir. Ama illla ben yapcam diyorsaniz internetten arastirin. Bulursunuz illa bir seyler.

Anladım size katılıyorum internetten araştırdım dahada araştıracağım çok bilgi sahibi oldum ama internetteki bilgiler güncel değil yani 5 6 sene önce açılmış konular iç tesisat yönetmeliği var o bile eski güncellenmiyor megep kitapları okudum
  • Babam elektrik tesisatcisi 2 yildir yanina yardıma gidiyorum hala bu isleri tam çözemedim. Hele panoyu toplamak kacak akım rolesini takmak daha da karışık.

İnsaat ne durumda su an ?

• quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

Babam elektrik tesisatcisi 2 yildir yanina yardıma gidiyorum hala bu isleri tam çözemedim. Hele panoyu toplamak kacak akım rolesini takmak daha da karışık.

İnsaat ne durumda su an ?

inşaat 2 katlı müstakil kaba inşaat alt 170 üst 170 metrekare merdiven dairesi kapalı başka neyini anlatyım sen sor istersen
  • Hocam parasi neyse verin dosetin ugrasmayin.
    Bir seyin ustasi olmak onemli bende araba tamirinden anliyorum ama tamirat yapmiyorum.

Hadi su tesisati desen eyvallah ama elektrik onemli yanlisini caninla ya da malinla odeyebilirsin.

• Elektrik tesisatından müslümanlığa nasıl bağladıysa helal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Elektrik tesisatından müslümanlığa nasıl bağladıysa helal

bir Müslümana belden aşağı konuşmak küçümsemek dalga geçmek öğrenmeye çalışana engel olmak yakışmaz ya unuttunuz mu müslümanlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.