Şimdi Ara

Sony Z5 Dual ile Nokia 6 Arasında Kaldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Sony Z5 Dual ile Nokia 6 arasında maalesef kaldım. Bütçem 1350 lira fakat bu fiyata da düzgün bir telefon bulamadım açıkçası. Samsung , Xiaomi , Meuzi , LG gibi telefonlardan maalesef hiç haz alamıyorum. Tavsiyeleriniz neler ?

Bu saatten sonra Sony Z5 sizce alınır mı ? Çok sorunlu bir telefon mu ?
    Nokia 6'nın içinde bulunan Snapdragon 430 ne kadar iyidir ?

Şimdiden teşekkürler

• iyi akşamlar bu aralıkta samsung j7 duo, sony xa1 plus, xiaomi redmi 5plus öneririm veya s2.

Gelelim sizin seçiminize z5 çok sıkıntılı ısınan bir işlemciye sahip bu zamanla performans,batarya verimliliği problemleri ve çeşitli donanım arızaları olarak döner size, nokia 6 zaten hiç alınmaz neden seçtiniz anlamafım seçyiğim cihazlar az bir şey fazla olabilir ama bence 100-200 fazla ver başın ağrımasın sonra iyi akşamşar tekrar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CBD9CC12F

iyi akşamlar bu aralıkta samsung j7 duo, sony xa1 plus, xiaomi redmi 5plus öneririm veya s2.

Gelelim sizin seçiminize z5 çok sıkıntılı ısınan bir işlemciye sahip bu zamanla performans,batarya verimliliği problemleri ve çeşitli donanım arızaları olarak döner size, nokia 6 zaten hiç alınmaz neden seçtiniz anlamafım seçyiğim cihazlar az bir şey fazla olabilir ama bence 100-200 fazla ver başın ağrımasın sonra iyi akşamşar tekrar
    Yardımlarınız için teşekkürler :) Sony Z5 güzel telefon fakat şuan için çok pahalı. Ne yapsam bende bilmiyorum ama Xiaomi veya Samsung istemiyorum... Nokia 6 da sağlamlık ve performansı açısından istemiştim ama ona da bakacağım artık... İyi geceler

• Siz bilirsiniz hocam ben bir ara bu fiyat aralığında bir ara cihaz bakmıştım sonra vazgeçtim telefonu yaptırdım onunla idare ediyorum ama seçenekler bunlar belki xa1 plus hoşunuza gider z5 pişman eder diye düşünüyorum gerçi sony'nin yaptığı en şık telefon o cihaz ama işlemcisi kronik arızalı benim kafama j7 duo yatmıştı hd amoled ekran 3000 mah değişebilir batarya iki kamera arkada(bokeh kullanabilirsiniz ve işlemci orta kararlı güzel bir işlemci kasmıyacak bir şey

Meizu m6 note ve moto z2 play var oda 1600 civarı hb'de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esasen Lenovo Moto Z alacaktım fakat ucuz olan yerlerde stoğu bitti. Şimdi 1500 lira olunca da yanaşmak istemiyorum :(
    Sony Z5 Dual'ın daha az ısındığına dair söylentiler var fakat bilemiyorum da. Son 1 tane kalmış HB'de. Alsam mı almasam mı kararsız kaldım...
    XA1P'de Mediatek işlemcili... Ona aslında hiç bulaşmak istemiyorum da yapacak da pek birşey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.