Şimdi Ara

243k Sıralama İle Geçen Sene 303k İle Kapatan Bölüme Girememe Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 243k sayısalda sıralama yapmıştım. 8. tercihime (son tercihimdi) de açıkta kalırsam diye Ankara Üniv / İstatistik bölümünü yazmıştım. Ancak hiçbir yere yerleşemedim. Bu normal bir olay mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erendpt -- 31 Ağustos 2021; 9:56:20 >

• excel olarak açıklanınca tablolar kaçtan kapattığına bakabilirsiniz, olabilir ayrıca.

• Normal, yeterince geriye gitmemişsin. İstatistik gittikçe popülerleşiyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: letmeinnow

Normal, yeterince geriye gitmemişsin. İstatistik gittikçe popülerleşiyor diye biliyorum.

243k Hacettepe İstatistik altına 303k Ankara İstatistik yazdım. Daha ne kadar geriye gitmeliydim ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

excel olarak açıklanınca tablolar kaçtan kapattığına bakabilirsiniz, olabilir ayrıca.

ortalama ne zamana açıklanır ve nereden takip edebilirim hocam ?

• erendpt kullanıcısına yanıt

genelde bi kaç saat sonra acıklanıyordu

sayısal bilgiler kısmına düşüyor genelde en azından geçen sene oraya düşmüş

• quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

genelde bi kaç saat sonra acıklanıyordu

sayısal bilgiler kısmına düşüyor genelde en azından geçen sene oraya düşmüş

teşekkür ederim hocam takip edeceğim

• Aynısı bir yakınıma oldu. 200 küsür bir sıralama yapıp Hacettepe yazmıştı, o da yerleşemedi. İstatistik uçmuş epey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peãce -- 31 Ağustos 2021; 10:16:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peãce

Aynısı bir yakınıma oldu. 200 küsür bir sıralama yapıp Hacettepe yazmıştı, o da yerleşemedi. İstatistik uçmuş epey.

50.000 birden yükselmesi beni cidden şaşırttı hocam , bu arada hiç mi yerleşemedi yoksa başka tercihi var mıydı ?

Hocam hiç yerleşemedi, durumu sizle aynı.
  • Merak etme hocam ek tercihler falan var halledersin 35k gerimdeki yer geldi banada ama kimse sorsam önündeki yerler gelmiş galiba sayısalda 160-250 bandında mezuna kalan yok gibi bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LELEB -- 31 Ağustos 2021; 10:23:53 >
  • quote:

Hocam hiç yerleşemedi, durumu sizle aynı.

Cidden çok ilginç hocam , istatistikçiler madurları olarak bi başlıkta toplayacağım olmazsa milleti. Kahroldum...

Herkes mağdur hocam istatistikçiler olarak. Barış Özcan'ın verilerle ilgili bir videosu vardı, onun da etkisi var mıdır acaba?
  • quote:

Herkes mağdur hocam istatistikçiler olarak. Barış Özcan'ın verilerle ilgili bir videosu vardı, onun da etkisi var mıdır acaba?

bu millet sadece yutuptan duyduğu kulaktan dolma bilgiyle üniversite yazarsa şaşırtmaz hocam. Tüm hayallerim yıkıldı

İstatistiğe yazanların büyük kısmı kulaktan duymadır bence hocam. Bölümün zorluğu aşikar, zor bölüm.
  • quote:

İstatistiğe yazanların büyük kısmı kulaktan duymadır bence hocam. Bölümün zorluğu aşikar, zor bölüm.

niyetim istatistik ve yazılımı birleştirmekti de olmadı hocam. Giren arkadaşlara başarılar dilemekten başka bir şey diyemiyorum

Kesin yerleşmek istiyorsan sıralamanın yüzde ellisi kadar geriye yazmalısın. Bu da senin için 360k eder
  • Bölümün kapatma puanı 265 benim puan 264...Cidden üzücü

nerden öğrendin hocam kapatma puanını

• Ryo41 kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.