Ne kadar fark vardı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yks sonucu msü'den kötü gelenler gelebilir mi?
-
-
Hocam senin msü nasil geldi sen de benim gibi diş istiyordun iyiydin sen.
Geçen sene 47k msü tyt 47k geldi.sayisalda ayt kotu geldigi icin 80k ya attı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam iyi değil 17k geldi... sizin?
Benim tyt zaten b*k gibi geçen sene 80k geldi zar zor ayt ile 42k ya cekmistim. Bakalim artik hayirlisi ya forumu da saliyorum. 2 ay asilacagim. Umarim hacettepe diş olur yoksa tıp yazıcam.
MSÜ 22k tyt 33k
Hocam 13k geldi 95.25 net ben hiç beklemiyordum açıkçası beni memnun etti.ayt de 60+ sabitlemeye calisiyorum artik 63-64 leri gordum 70 e doğru çıiıyorum inşallah.
Ayt niz gayet iyi gelmiş geçen sene hocam bu sene nasil yapiyorsun.
Valla hedef 20k diyorum ama cidden korku var olmayacak gbi hissediyorum bazen ama 30-35k civarına kadar fena olmaz en azindan dişe kapak atarım sonra kendimi geliştirmeye calisirim
Hocam hacettepe diş gelmezse tıp düşüncen iyi hoş ama hacettepeden kötü sıralamada çapa marmara ankara medipol ege gibi yerler var.bu sene yigilma olma durumunda planın nedir diş de gelmezse doğuda bile.hacettepe gelmezse tıp yazarım diyorsun ama ne olur ne olmaz zaten dedigin tercihlerde 1-2 netlik fark var
Hocam en son azerbaycan tıp var iste parali 27k falan. Ondan kötü de yaparsam bitmisim demektir zaten ama bu sene son dedim yazarim bir muhendislik yoluma bakarim 27k'dan kotu gelirse. umarim gelmez ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribozomal Rna -- 22 Nisan 2021; 15:7:48 >
Hocam her ihtimali dusunmek lazim hepimiz jçin geçerli bu.niye azerbaycan dusunuyorsun tr de tıp yazmak daha mantikli degil mi 40k civarlarina kadar tip bulunur fena olmayan(bunu yazarken baktım yokmuş o kadar oldugunu bilmiyordum :( )
35k dan da kötü yaparsam cidden bilmiyorum ne yapacagim muhendislikler acayip siralama arttı 40k civarina duzgun yer kalmadi nerdeyse,eczacilik hiç yapmak istedigim meslek degil ve iş sıkıntısı var,öğretmenlik desen ne yurtdisi imkani var hemde ogretmenlik basit meslek olarak goruluyor statü kalmadı diş tıp felan statü olarak gayet iyi,subaylık desen koşulları sağlamıyorum,cidden yazacaak yer yok ve mezuna kalmamam lazim ilk mezunluk bile çok yıprattı artık yabanci dil ogrenmek,kendi bolumumun derslerine calismak istiyorum.gezmek istiyorum spor yapmak istiyorum
Hocam ayt kaç geliyor senin bu sene.65+ geliyorsa kafaya takilacak durumun yok senin zaten 6-7 net daha artsa zaten tamam kesinleşir neredeyse .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
60 üstü hocam birkac konum eksik tamamlamaya çalışıyorum.
Hakkımızda hayırlısı olur umarım ben çok yoruldum, ders calisma istegim de bitti kendimi zorluyorum artik.
Bir sene daha önüme dünyaları serseler hazirlanmam mühendislikte odtu jeoloji maden falan yazarim bu arada bursu da kafama göre harcarım zaten ailemle kaliyorum ankara istiyorum. Ayrica is sıkıntısı çekmiyorlar eğer arastirirsaniz bu bölümlerin ne kadar az nitelikli mezun verdigini görürsünüz.
Kisaca her senaryo icin bir planim mevcut bu bir tik rahatlatiyor.
Ben geçen sene (ilk mezun senemde) msü’de sıçmıştım tam 86net ne vardı 15klarda gelmişti. Tytde de 94 net yaptım 26k geldi yani çok farkı olmadı xd. Ayt ile de 24kya çektim ama mezunum şu an :/ (bu sene girmedim)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi this is me trying -- 22 Nisan 2021; 16:13:39 > -
Hocam emin misiniz?
90 nete gecen sene iyi geldi diye biliyorum
Ya haklıymışsınız çok şaşırdım açıp baktım yanlış hatırlıyormuşum . Msüde geçen sene 86net yapıp 15kya girmişim ama tyt sıralaması doğru, kusura bakma -
Sorun degil hocam olabilir öyle şeyler
Msü 269, Yks 4.5k gelmişti -
Ben tytde 1,25 net daha düşük yapmıştım. Ama kendim için çok şaşırılacak bir şey değildi. Msü ve tytnin soru tarzları benzer olsa da msü'de matematik ve sosyal daha zor olurken, tyt'de ise türkçe daha zor oluyordu. Benim de zayıf halkam her zaman türkçe olmuştu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
59 msü ile 81k, 69 tyt ile 160k yapmıştım.
-
Kaç net yaptınız hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X