Şimdi Ara

AYT EDEBİYAT KOLAY MIYDI ZOR MUYDU? (EA VE SÖZELLER ÜZÜLDÜM SİZE)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLordMan -- 28 Haziran 2020; 12:59:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kolay

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kolaydı tabi.Nerde o eski edebiyat sınavları ya.Ygs Lys döneminde derdik ulan ilk 20 soru Türkçe olmasa sayısalcilar önümüze geçmese diye şimdi zaten 24 soru var %80 yorum bilmeyen de yapar yani.

• Çok mu basitti?

• Ben troll değilim sınava da girmedim açıkçası ama Onur Soğuk'un tweetinin altına hep çok kolaydı çok temel şeyler sormuşlar diyorlardı hep.

• Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt
    Geçen senede böyleydi. Bu sene de böyle demek. Çok kötü eşit ağırlık ve sözeller için üzülüyorum. Çok yığılma olacak beyler haberiniz olsun. Geçen sene 40 bin sıralama önünde olduğum halde istediğim yer gelmemişti.

• Aga ayt gibi bir sınavda nasıl kolay sorabilirler anlam veremiyorum. Yazıklar olsun. Nerde o eski 2015 ygsler.....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    MAt nasıldı dosti

• TheLordMan kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısın ben 2016da girmiştim sırf edebiyat kolay geldi yaptım diye mfden tm ye dönmüştüm o zaman 2015den sonra TM artık sadece matematikle kazanılan bir bölüm oldu maalesef

• Ea ve sözel artık bitti valla hocam. Hiç çekiciliği bir farkı vs kalmadı. Sayısal adamlar dolduracak şimdi. Ama bir ea cının sayısala dönmesi gibi bir şey olamaz mesela. Adaletsizlik de var bence.

• helixSNAA kullanıcısına yanıt
    Valla mat kolay diyemem şakır şakır çözemedim tabi bunda bilgileri unutmamın da payı var ama çalışan adam yapardı yani çalışmayan pek yapamazdı.L t i yerine dayamışlar log dizi pkbo

• Bir arkadaşımdan duyduğuma göre beklediğinden basit gelmiş, dindeki 1-2 soru hariç ahiret sorusu gibiydi dedi. Bir başka arkadaşımsa sayısalların edebiyat falan basit; matematik,fen zor olduğu için edebiyatı falan çözdüğüne dair duyumlar almış.
    Hem de çok büyük bir adaletsizlik var edebiyatın daha seçici olması gerekir ama 4 yıldır böyle bir durum yok ortada.

Soru sayısı az , sorular kolay. Baya yığılma olacak gibi. Obp özellikle 3000 den sonraki (3001-20.000 gibi) arası ham sıralamaları deli etkiler.

• nearıyorumki kullanıcısına yanıt
    Geçen senede aynısı oldu ya acayip yığılma olmustu. 2019dan daha kötü gelecek sıralama.

• helixSNAA kullanıcısına yanıt
    Yani bence de.Dunku sınava Türkçe'den dolayı zor diyolar da sos mat fen kolaydı.Bugun edebiyat kolaydı Matta log dizi karmaşık sayı polinom pkbo çalışan adam 25 çok rahat yapardı geometri olmadan.Obpsi 85 altı olanlara geçmiş olsun.

• Çok kolaydı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam. Sadece o da değil diğer sözel derslerinde öyle

Mat ve sosa zordu diyorlar

sosyale de basit diyorlar galiba, sınava girmedim duyumlarım ve okuduklarım bu yönde
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.