Şimdi Ara

TYT Çerez AYT Zor Geçmiş Olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TYT Türkçe bayağı çerez, TYT Sosyal oldukça zorlayıcı genel kültürüne güvenip çalışmayan tayfayı patlatır, Mat normal yapılır geçilir, Fen de benzer şekilde.

AYT Mat esaslı zor sorulmuş, 2021'de sınavda hissettiğim şeyleri hissettim şöyle bir bakınca, bir İstatistik öğrencisi olarak olasılık sorularını kalitesiz buldum, geometriler hem tyt hem ayt için zor değil ama zaman alıcı şekilde yapılmış. Çok uğraşma batağına düşmeyecek aşinalıkta olmayanlar orada debelenirken pek çok soru kaçırmıştır eminim.

AYT Fen kesinlikle zor olamamakla birlikte sıkı çalışma isteyen biçimde yapılmış, bu kimya ve biyoloji soruları kulak dolgunluğuyla çözülmez, ciddi biçimde çalışmış ve ''öğrenmiş'' olmak gerekiyor. Şunlar çıkıyormuş genelde diye dümenden konuları bitirip çözüp geçenleri 3-4 yanlışla tökezletecek bir sınav olmuş.

AYT Edb-sos1 de yine sıkı çalışmışlara nimet olarak çıkmış, bu sınava iyi hazırlanmış birisinin takılacağı soru göremedim, belki tarihte 1-2 tane bırakılıp devam edilirdi.

Çalışanları ödüllendiren bir sınav yapıldığını düşünüyorum. AYT Mat'ı gerçekten zor buldum üniversite sınavı düzeyinde. Çevremde giren kişilerden duyduklarım da öyle gösteriyor ki düşük netlere iyi sıralamalar senesindeyiz. Herkese geçmiş olsun. Mezun kararlarınızı henüz vermeyin çünkü gelecek sıralamalar sizi şaşırtabilir.

• Ayt mat 2020 22 23 e göre zor evet ama yine de 2021 kadar değil 2019 gibi geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 9 Haziran 2024; 20:19:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • processustransversus23 P kullanıcısına yanıt

21'in ansızın gelişinin travması çok büyük, yoksa neredeyse yakalamışlar bence aynı düzeyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi denemeler TYT/AYT
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.