Şimdi Ara

MSÜ Sınavı Kaldırılsın, MSÜ'cüler de TYT'ye ve AYT'ye girsin. AYT'de SOS-1 ve Fenden sorumlu olunsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • boşu boşuna kağıt israfı yapmaya gerek yok msü'nün kaldırılması gerektiği düşüncesindeyim

• Tabii efendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii efendim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ayt fen : ben ne alaka a*k

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tam da tabii efendim yazmaya gelmiştim.
    Geç kalmışız.

Tabii efendim

• tyt kaldırılsın tyt ciler msü den sorumlu olsun

• quarisret kullanıcısına yanıt

işime gelmez hocam 76,25 msü yaptım bu sene

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quarisret kullanıcısına yanıt

ayni sey, tytyi one almak gibi bisey su dedigin

• benim şöyle fikrim var tıp müh diş ecz. öğretmenlik gibi büyük kontenjanlı önemli bölümlerin sınavları ayrı olsun ayrı günlerde yapılsın soru sayıları katsayıları falan farklı olsun , 5 milyon insan tüneli zorlar gibi aynı sınava girmesin , tıpçılar kendi aralarında sıralansın dişçiler kendi aralarında gibi

eğer bu sistem gelirse yapılacak sınavların soru sayısını soruların katsayılarını falan da ayarlasınlar her şeyi benden beklemesinler müh'te fiziğin katsayısı yüksek olsun gibi ya da fizikten çok soru çıksın

obp de kaldırılsın ya da kalkmayacaksa da tüm ülke aynı sınava girsin sene sonu sınavı yapılsın , çünkü her okulun yazılıları farklı adil olmuyor böyle , benim hocalar perf'e projeye hep düşük veriyordu

ayrıca sınav parasını da gözetmene vermeyelim , ödeme sistemi oluşturulsun sınava başvururken ödeyelim karışıklık oluyor sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3431103D5 -- 8 Nisan 2023; 0:38:0 >

• işte buna tabi efendim derim. obp kalksın demene sinir olduğum için

• herkes aynı yazılılara girsin dedim ama kalkmayacaksa da , her okulun hocası farklı yazılı yapmasın , eşitlik sağlansın o zaman , temel liselerde 98 99 obp'yle mezun olmasınlar ya da açık liseden , zaten bizden geçti artık ama kardeşlerimiz faydalansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3431103D5 -- 8 Nisan 2023; 0:49:31 >
  • he aynen, gelecek nesil için ortak yazılı fikri mantıklı ama özel okulları işlevsizleştirmesinden ötürü zor olacağını düşünüyorum

• Sınav sonrası double iskender de versinler mi?

• OBP kaldırılsın

LYS geri gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.