merhaba birazdan baykara staj için yetenek sınavına gireceğim. alan yapay zeka. sınav konularını hiç bilmiyorum. birazdan sınava gircem çıkınca burayı güncellerim: edit: Sınav baya zordu. Üniversite soruları sorulmuş. Sorular daha basit olabilirdi. Genellikle bilgi soruları vardı. Yapay sinir ağı model çıktı sorusu vardı. 2-3 tanede kod çıktı sorusu vardı. C++ C# C dillerinden soru gelmişti. Python bekliyordum fakat hiç Python kod sorusu gelmedi. Umarım alınırım edit 2:: ben büyük ihtimal staja kabul edilmeyeceğim. Çünkü staja başvuru yaparken benim yerime hocam yapmıştı. fakat sanırım yanlışlıkla lise stajı yerine üniversite stajı için başvuru yapmış. 2 Arkadaşımda sınava girdiler fakat onların sınavları saat 15:00 da oldu ve onların sınav süreleri ile soru sayıları farklıydı. benim 1 saat sürem ve 30 sorum bulunuyordu. onların ise 20 soru 30 dakika süreleri bulunuyordu. başka bir gelişme olur ise buraya yeniden güncellerim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufbyc -- 26 Temmuz 2023; 16:20:18 > |
Bildirim