E-Ticaret
Python flask aldığım bir hata
şimdi hocam python flask ile uzun zaman önce blog projesi yapmıştım. şimdi açtığımda geliştireyim dedim. tam bitti derken bi hata aldım.
''@app.route('/yorum/<string:article_title>/', methods=["GET","POST"])
def yorum_ekle(article_title):
cevap = CevapVer(request.form)
form = ArticleForm(request.form)
if request.method=="POST" and cevap.validate():
icerik = cevap.icerik.data
cursor2 = mysql.connection.cursor()
cnt = form.content.data
tit = form.title.data
sorgu2 = "SELECT author FROM articles WHERE title = %s AND content = %s "
cursor2.execute(sorgu2,(cnt,tit))
sonuclar = cursor2.fetchall()
cevaplanan = None
cursor = mysql.connection.cursor()
sorgu = "insert into yorum(icerik,cevaplayan,cevaplanan) values(%s,%s,%s)"
cursor.execute(sorgu,(icerik,session["username"],cevaplanan))
mysql.connection.commit()
cursor.close()
flash("Yorum eklendi","success")
return render_template('cevapla.html', article_title=article_title, cevap=cevap)
''
burada yapmak istediğim şey kısaca şu. articles tablosundan bir makale aratıyorum ve bu makaleyi yapan kişinin kullanıcı adını alıp başka bir sorguda kullanmak istedim fakat bi hata aldım. kodu düzeltebilecek birisi var ise veya yardımcı olabilecek birisi var ise çok iyi olur
hata:
bir değerle ilişkili olmadığı 'cevaplanan' yerel değişkenine erişilemiyor
baykar staj sınavı
merhaba birazdan baykara staj için yetenek sınavına gireceğim. alan yapay zeka. sınav konularını hiç bilmiyorum. birazdan sınava gircem çıkınca burayı güncellerim:
edit:
Sınav baya zordu. Üniversite soruları sorulmuş. Sorular daha basit olabilirdi. Genellikle bilgi soruları vardı. Yapay sinir ağı model çıktı sorusu vardı. 2-3 tanede kod çıktı sorusu vardı. C++ C# C dillerinden soru gelmişti. Python bekliyordum fakat hiç Python kod sorusu gelmedi. Umarım alınırım
edit 2::
ben büyük ihtimal staja kabul edilmeyeceğim. Çünkü staja başvuru yaparken benim yerime hocam yapmıştı. fakat sanırım yanlışlıkla lise stajı yerine üniversite stajı için başvuru yapmış. 2 Arkadaşımda sınava girdiler fakat onların sınavları saat 15:00 da oldu ve onların sınav süreleri ile soru sayıları farklıydı. benim 1 saat sürem ve 30 sorum bulunuyordu. onların ise 20 soru 30 dakika süreleri bulunuyordu. başka bir gelişme olur ise buraya yeniden güncellerim
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.595 (Bu ay: 311)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar