iktisat 1. sınıf öğrencisiyim. yazın staj yapmak istiyorum nerede yapabilirim ve yurt dışında başvurabileceğim programlara nasıl ulaşabilirim. |
Bildirim
iktisat 1. sınıf öğrencisiyim. yazın staj yapmak istiyorum nerede yapabilirim ve yurt dışında başvurabileceğim programlara nasıl ulaşabilirim. |
League of Legends indirip yaz boyu kasmani tavsiye edebilirim en faydali staj deneyimi olur 1.sinif yazi için
|
Öncelikle 1. Sınıfta ne stajı? Ayrıca diyelim buldunuz; fotokopi çekip çay taşımak dışında ne yapacaksınız. Geçmisten gelen bir beceriniz yoksa iktisat bölümünün 1. Sınıfta sunduğu hangi bilgi ve/veya beceri ile staj yapacaksınız. Farkındayım sert giriş yaptım ama lütfen biraz mantık
He ben çok istekliyim fotokopi çekmeye, alın size seçenekler: 1- tanıdık yanına gidin 2- bankaların çok azı 1. Sınıflara staj açar. Onlara bakın. 3- teknokent şirketleri 4- küçük ölçekli bazı şirketlerin gençlik/eğitim programları 5- mail yoluyla şirketlerin insan kaynaklarını darlamak. |
Bu liste 2.sınıf olan bana çok tanıdık geldi ya :/ %90'ı 3-4 alıyor artık mecbur 2.dönem her yere mail atacaz. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu liste 2.sınıf olan bana çok tanıdık geldi ya :/ %90'ı 3-4 alıyor artık mecbur 2.dönem her yere mail atacaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2. Sınıfta gene ulusal staj programı gibi bir şans var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |