Tanıdığı olan var mı, mezunların maaşları nasıl? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilkent İktisat
-
-
Maaşlar nasıl hocam ben onu merak ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ayda 10 bin dolar civarı
-
Yeni mezun maaşı mı?
olm bu tıp mı maaşlar aşağı yukarı belli olsun? 20 binle başlayan da var 2-3 bin dolarla başlayan da. ileride düz beyaz yaka olan da var ceo olan da.
bu tarz bölümlerde genelleme olmaz.
-
Ortalama maaş illaki belli olur.
Bilkent iktisat mezununun düşük bir maaşla işe başlayacağını sanmıyorum.
Kimi Türkiye'de kalıyor kimi Avrupa'da staj yaptığı şirkete başvuruyor, çok parlak olanlar Amerika'da Big Four kovalıyor... Hangi birinin ortalamasını istiyorsun? Sen kimsin, ne kadar çalışacaksın, aralarından sıyrılma potansiyelin nedir bunları bilmeden bir ortalama vermek imkansız olur. Gelecekte ne istediğine bağlı olarak oradan birine sorman lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tr'de kalanlar ile kıyaslarsak; doktor(pratisyen) mu fazla kazanıyor bunlar mı?
Kişiden kişiye değişir, absürt rakamlara çalışanlar da var sıradan bir beyaz yakalı olanlar da. Ortalama vermek zor
-
Özel hastanede çalışan doktorların maaşları dahi aşağı yukarı belliyken bunlarınki niye bu kadar meçhul
Devlet sırrı sanki
normal bir özel hastanedeki uzman ile koç tıp profu benzer maaş mı alıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 18 Haziran 2024; 19:42:19 > -
doktorun ne yaptığı belli dolayısıyla maaş skalası da, sen bir iktisat mezununa kesin şu işi yapıyor diyemiyorsun bir ortalama çıkarmak imkansız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önce merak ettiğim bir şey var: 2022de forumda miydiniz
Neyse:
Big four: asgari ucret×(1.25-1.75) işte 20k-30k arası
Bankalar: 30k-45k
Big3: 2.5k dolar net
Ünlü, pragma fulan gibi yerlerde 2.5-3k dolar civarı duymuştum.
Menkul kıymet şirketleri: 30-50k
Savunma sanayi: 40k civarı
Özel sektör: asgari ucret- 75k (kabul kolaya kaçtım ama cidden çok belirsiz. Yani insan kaynakları 22k civarı alirken finanscilar 32k civarı alabilir. Bu bile sirketten şirkete değişir.)
Quant: hiç bilmiyorum ama 50k üzeri kesin, altı haneye ulaşabilir aylık
Not: Bu maaş araliklari bile ortalama rakamlar. Aynı şirkette aynı pozisyonda aynı yıl işe başlayıp farklı maaş alanlar bile var ne ortalamasında bahsediyorsunuz. İllaki çok ısrar ediyorsanız 33k (İstanbul'daki şirketler daha yüksek verdiği için ortalama yukarıya çıkıyor)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Econbender -- 18 Haziran 2024; 20:58:45 >
noldu yatay geçiş mi atcaksın, sevmedin mi tıpı
-
hocam düşük değil mi bu maaşlar?
-
85 ortalamam var:)
Ama yapay zeka tıpı bitirecek. Alternatif bölümler aramak gerek.
Evet forumdaydım hocam.
Maaşlar çok düşük değil mi bu arada
Arkadaşlar başlangıç için maaş beklentiniz ne bilmiyorum. Ama şunu söyleyeyim: genelde hızlı terfi edersiniz 27-32 yaşına gelince bu maaşları 4le filan çarpın.
Not: Big4 haric, oradan hiç bir yol olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Econbender -- 18 Haziran 2024; 21:40:19 >
bence de geçiş yapman doğru olur sen uzman olana kadar robotlar ameliyata başlar. ctis öneririm.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
olm bu tıp mı maaşlar aşağı yukarı belli olsun? 20 binle başlayan da var 2-3 bin dolarla başlayan da. ileride düz beyaz yaka olan da var ceo olan da. bu tarz bölümlerde genelleme olmaz. |
Benzer içerikler
- türk telekom mühendis maaşları
- endüstri mühendisliği okunur mu
- ayt matematik için hangi tyt konular bilinmeli
- 4k yayınları zor mu
- sahibinden ritalin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X