< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lateralkorteks -- 2 Ağustos 2018; 2:12:35 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lateralkorteks -- 2 Ağustos 2018; 2:12:35 > |
hacettepe bilgisayar'da okuyorum.
senin yerinde olsam ytü-hacettepe arasında bir seçim yaparım. nedenlerine gelirsek; -agü'nün o puanının sebebi 16 kişi alıyor olması. hacettepe 108, ytü 93 kişi alıyor. buna rağmen 3'ü aşağı yukarı aynı puan aralığında öğrenci alıyor. -istanbul'da okursan özellikle bankacılık sektöründe, ankara'da okursan özellikle savunma sanayi sektöründe önde olursun. kayseri'den mezun olmuş bir öğrenci bu şehirlerde ytü/hacettepe mezunlarından geride kalır. -yıldız'ın teknik üniversite olması avantaj, hacettepe ise odtü'yle beraber türkiye'de bilgisayar mühendisliği eğitimi veren ilk 2 okuldan birisi. -bu iki okulun da mezunları zaten senin için bir gösterge. mesela hacettepe'de kurulan danışma kurulu öğrencilere iş bulma konusunda kolaylık sağlayacak, eminim ytü'de de bunun benzeri bir uygulama en kötü ihtimalle mezunlar arasında vardır. ben olsa agü'yü direk elerdim. hacettepe'yle ilgili sorun olursa seve seve cevaplarım. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Becquerel -- 2 Temmuz 2015; 23:56:47 > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyici23 -- 3 Temmuz 2015; 0:52:04 > |
|
|
|
|