Şimdi Ara

Bilkent İktisat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam selam ben de bir soru sormak istiyorum. Muhtemelen bende ea 5k-10k arası bir sıralama gelecek. Bilkent econ için mezuna kalınır mı yoksa hacettepe iktisat ile devam edilir mi? Mezuna kalırsam daha iyi bir sıralama yapacağımı biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EgeTıplı kullanıcısına yanıt

ctis'in hiçbir zaman iş sorunu olmadı. aksine rektörün dediğine göre bilkent'te ilk 6 ay içinde en kolay iş bulan bölümmüş. burada kötülenme sebebi ağır teorik alanlara kayacak altyapıyı vermemesi. zaten cs mzunlarının da %95'i o alanlarda çalışmıyor, türkiye'de yapay zeka falan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 18 Haziran 2024; 21:49:29 >
  • 3-5 seneye gelir.

• kral forumda insanlara laf anlatmak vakit kaybı, söylenenleri anlayacak kitle yok zaten

• Son cümle çok doğru değil birçok tanıdık şirket ML ile ilgili ilanlar açıyor (Siemens tarzı şirketler ve bankalar, görüntü işleme de yapay zeka bunun için de ilanlar var)

Hatta yeni girişimlerin ilanlarına kadar bile geldi ML, zaten o kadar üst düzey bir şeye özgü değil bu o yüzden normal birçok şirkette görmek. ML+Yanında backend isteyen nedense baya ilan gördüm nedenini bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 18 Haziran 2024; 22:8:21 >
  • Bilemedim, yani akademi ve yurt dışı doktora için kalınır ama özel sektör için kalınır mı? Gerçi hacettepe iyi ama bilkent sektörde ciddi avantaja sahip. Bence sıralamayı filan bekleyin

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

Son cümle çok doğru, benim kadar araştırmış olamazsın, kafam güzel uzun uzun yazacak modda değilim bi ara anlatırım istersen. Türkiye'de ML diye sandığın şey aslında code monkeylik. Hazır kütüphane kullanıyorlar sadece. Research-based işler havalı ama onlar da abd'de ve avrupa'daki büyük şirketlerde var hepsi de phd istiyor. Backend hafife alınacak bir alan değil niş alt dalları ciddi mühendislik altyapısı istiyor. Zaten en fazla parayı kazanan da backendciler.

• Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt

boş düşmanlık yapıyorlar ona sinir oluyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.