YKS SIRLAMA:6k MSÜ SIRLAMA:7k TYT HEDEF:110/ GERÇEKLER:93tü galiba AYT HEDEF:75/ GERÇEKLER: 64 gibi vir şey bu seruvene ben de atılıyorum Anlık netler: TYT: 95 civarı ama şu son limitte 86 ya düştüm, tyt yi biraz boşladım galiba önümüzdeki haftalarda tyt ye yoğunlaşacağım hedefim 110 net civarı AYT: Konular bitti sayılır Limitte 70,5 yaptım. Ayt'me güveniyorum hedefim ayt 80 net yapabilmek. TYT 110 hedefimden daha gerçekçi olduğunu düşünüyorum. Bu yola geçen yıl bu sıralar tam TYT 60 net ile başlamıştım umarım 4 ay sonra sonuçlar açıklandığında yüzümde bir tebessümle bu konuyu okuyor olurum MSÜ: Türkçe: 36,25 Sos:13,75 Mat: 34,5 Fen:18,75 TOPLAM:103,25 *******************************************************************************************************
**TYT: 88 AYT: 64.5** İSTANBUL MEDENİYET TIP < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaTosun -- 4 Haziran 2023; 20:58:45 > |
*****MF İLK 5K*****(SINAV SONUCU EKLENDİ)
-
-
aytniz çok iyi hocam başarılar dilerim
-
teşekkürler hocam umarım sizin tyt netlerinize ben de ulaşabilirim
-
başarılar:) -
teşekkürker
-
takipteyim hocam başarılar dilerim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam aytde kullandığınız kaynakları yazar mısınız?
Ve başarılar dilerim.
mezunsun değil mi hocam? başarılar
-
kolay gelsin,başarılar
-
hocam bazı sorunlar vardı çalışamadım çok kötü bir öğrenci degilim ancak ayt mat kısmında sorunlarm var . 0 gibi düşünelim sınav tarihine kadar nekadar yapılır nerden çalışabilirim yardımcı olurmusunuz nasıl bir çalışma yönteminiz var
-
teşekkürler hocam, ben piyasada ne var ne yok çözüyorum valla ama şöyle söyleyeyim
Mat: acil ayt mat, karekök eski basım, 345 çözüyorum
Fizik: mf kazanım çözüyorum, 345 ve yayın denizi çözdüm
Kimya: palme ve bs çözüyorum, aydın çözeceğim
Biyo: hız ve renk ve palme çözdüm şu an limit çözüyorum
-
sağ olun hocam, 12.sınıfım
-
Ha başlangıç 60 net dediğin ayt sandım, mezunsundur dedim. O zaman kesinlikle başarılar, 11im 12 olacağım, umarım her şey istediğin gibi olur.
hocam ben yazın başından beri çalıştığım için kendi çalışma stilimi oturttum sizin de bir yerden başlayıp oturtmanız lazım, ben haftalık planlar yaparak çalışıyorum, gün içinde masaya oturup 2.5 saat civarı çalışıp mola veriyorum.
Ayt mat fonksiyonlardan başlamanızı öneririm ama ben bir mat öğr olamdığım için daha bilgili birisinden fikir almanız daha doğru olacaktır, çünkü ben sıfırdan başlamadığım için pek bilgili değilim. telaş yapmadan güzel bir programlama yapın derim
-
teşekkürler hocam umarım hepimizin istediği gibi olur
-
quote:
Orijinalden alıntı: MustafaTosunsağ olun hocam, 12.sınıfım
ne kadar iyisin, 12.sınıfta ben sınav sistemini dahi bilmiyordum
-
sağ olun hocam, nazar değsin istemem
-
Kolay gelsin hocam. 110 tyt 80 ayt hedefi olan yanlız ben değilmişim. Son 3 ay çok önemli yılmadan devam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok sağolun hocam.
Umarım istediğiniz sıralamayı yaparsınız. Başarılar.
-
sağ olun hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar |
Benzer içerikler
- tus başarısı en yüksek üniversiteler
- elektrik elektronik mühendisliği maaş
- notability fiyat
- final deneme kulübü
- yks sonuç belgesi hazırlama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X