bu sabah karekök tg çözdüm *96.75* geldi ama galiba bu denemeye göre bir tık düşük benim için, 100 yapabilirdim gibime geliyor, analizini akşam yapacağım. Türkçe:dil bilgisi kolay, paragraflar zor geldi Sos: orta - Matematik: orta - birkaç tane anlaşılması zor problem vardı Fen: orta biyoloji soruları güzeldi, fizik zorlamadı, kimyada yanlış şık kendini hemen belli ediyordu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaTosun -- 3 Nisan 2021; 20:16:33 > |
*****MF İLK 5K*****(SINAV SONUCU EKLENDİ) (2. sayfa)
-
-
MSÜ:
Türkçe: 36,25
Sos:13,75
Mat: 34,5
Fen:18,75
TOPLAM:103,25
-
Hocam kaç netlerle başladın yazık başında, ortalama kaç saat çalıştın, kalan konuların neler biraz anlatır mısın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam gün içinde yazacağım
-
tebrik ederim
-
Teşekkürler hocam -
türkçe 2y 38d fen 1y 19d mat ve sosyal kötü geldi mat 26.75 net sosyal 12.75 net bana mat ve sosyal önerisinde bulunur musunuz?
-
Hocam mat için daha iyi birisinden öneri alın derim keza benim normal netim de sizinkiyle aynı; sosyal için benim hocamı tavsiye ederim özellikle felsefe ve coğrafyası çok iyi -
umarım başarırsınız iyi çalışmalar
-
çok teşekkürler hocam, size de iyi çalışmalar
-
Tabii hocam beklemedeyim
benim de ayt 68-70 civarı ama ben 15bine girecegime bile inanmıyorum. Ayt mat adına şuan ne yapıyorsunuz? 32 netlerdym Deneme mi çözeyim yoksa soru bankası mı..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hedefiniz 80 ayt ve 110 tyt ken neden ilk 5k yı hedefliyorsunuz?
Yığılma ve/veya sınav anı korkusu olabilir. Muhtemelen daha iyi derece yapacaktır.
-
up sınava kadar her hafta kendimi 1 haftalık banlayacağım, foruma daha az girmeyi amaçlıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaTosun -- 12 Nisan 2021; 20:44:38 > -
mf kazanım ayt fizik çözüyorum şu an ama çok fazla test var o yüzden gazı arttırdım, yarın işler denemesinin sonuçları için uplayacağım
-
çözümleri eksik doğru ama ben daha eksik olan kısımlara gelmedim. şunu söyleyebilirim kitap gerçekten kaliteli, soruları çözerken tüm konuyu tekrar ettiriyor bazen ben beğendim şahsen ve video anlatımı gayet iyi ve yeterli, yüzeysel değil
-
Teşekkürler hocam, kolay gelsin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X