Şimdi Ara

*****MF İLK 5K*****(SINAV SONUCU EKLENDİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
8
Favori
5.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam msü netiniz çok güzel. ben de beş k hedefliyorum fakat hem tytde hem de aytde aramızda fark fazla bence çok daha iyisini bile yapabilirsiniz siz. tabi ben de hedefe bir o kadar uzağım
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Hocam umarım ikimizinde istediği olur, netimi karşılaştıracak fazla bir kişi yok etrafımda o yüzden 5k diyorum. Umarım daha iyisi olur tabii ki
  • İşler denemesi tyt 84 ayt65 geldi moralim baya bozuldu her denemede 20 net oynuyorum tam 100 e sabitliyorum derken böyle bir sonuç baya kötü etkiledi
  • her 14 günde bir kendime ban atıyorum bu şekilde fazla girmemeye çalışıyorum

netler anlamadığım şekilde düşmeye başladı

Tonguç TG-2 91,5 yaptım ama türkçe bir tık kolay olsaymış mata daha çok vaktim kalırdı 100 civarı yapardım

Avantaj tyt denemesi2 çözdüm 84,5 geldi şok oldum matematikte 4-5 tane dikkat hatası var

pkob tekrar etmeye başladım zorluyor ama hadi bakalım, ocak ayında bile 100 net görüyordum... netlerim grafiğinin genliği çok büyük.

• MustafaTosun kullanıcısına yanıt
    Netleri kafaya cok takmamaya calisin analizleyip geçin msüde kaç bindesiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • esatfx kullanıcısına yanıt

100 net 7bin. Hocam analizleri pek iyi yapamıyorum öneriniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bi tane kagit ayarlayin hangi konudan yapamadiysaniz bi çizik atin ve yapamadığınız kısım bilgi eksikliği mi yoksa dikkatsizlik mi bunun farkina varmaya calisin bende gecen yil 5 bin hedefliyordum bu şekilde analiz yapmaya çalışıyordum msü 10kydi tyt 28k ayt 12kydi en çok çizik attığınız konu en fazla onem vermeniz gerektiğini gösteriyor cümleler birazcik karmaşık oldu kusura bakmayin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • esatfx kullanıcısına yanıt

aynen hocam onu yapıyorum uzun zamandır teşekkürler öneriniz için

• İyi aksamlar, burayı cok bosladim ama birazda bilerek yaptim cünkü netlerimi buraya yazinca düsmeye baslayabiliyor.
    .
    .
    Her neyse bugun 345 ayt 2.denemelerini çözdüm 73.5 geldi fende 5 yanlışımın 4 ü dikkat hatası beni mahvediyor bu dikkat hataları. En yuksek netim bu galiba simdiye kadar

tyt nasıl dostum

• mamajustkilltheman M kullanıcısına yanıt

100+

• Bence gayet iyi gidiyorsunuz ama netlerdeki oynamalar sizi strese sokuyor gibi. Net düşüşlerini (mesela dikkat hataları) tetikleyen bir şey olabilir bu. Netlerinizle ilgili kendinizi sıkıntıya sokmamaya çalışın zaten çok iyi netler bunlar. Rahat olursanız sınavınız da rahat geçebilir.

Size kalmış tabi. Başarılar.

hocam hiç düştüğü oluyor mu 100 altına,,benim hedefim 98-100 tyt,, nisanda ortalama 100 net yapıyordum mayısta fena geçmedi ama bu haziranda netler 95 altına düştü baya can sıkıyor özellikle türkçe düştü,,benim kale dersim türkçeydi-msü de de 39 yapmıştım ama şu sıralar türkçe düştü,,sende de oluyor mu yoksa ben elendim mi :)

• Haklısınız hocam, msü de 0 stress ile girdiğim için yüksek yapabildim. Teşekkürler hocam

• mamajustkilltheman M kullanıcısına yanıt

Hocam nadir de olsa düşüyor evet, beni de bu sıralar türkçe batırıyor mesela bugün denemede 37 mat yaptım ama 30 türkçe yaptım :(

Rica ederim.

• vay be çok özlüyorum 2021i çok...her 3-4 ayda bir foruma girip şu başlıktaki yazılanları okuyup gözlerim doluyor

• hocam ilk senenizde 6k yapıp sonra mezuna bırakıp 5k mı yaptınız

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

yok hocam hedef 5k idi, ilk sene 6k yapıp yerleştim. aklım marmara da kaldı ama medeniyet de gayet iyiymiş

medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.