Netflix Windows'ta İndirme Özelliğini Kaldırdı
Gelen güncellemeyle birlikte Windows 10 ve 11'de Netflix uygulamasında indirme özelliği artık yer almıyor. Tekrardan indirebilmek için bir yöntem tavsiyeniz var mıdır?
Türk Telekom e-sim etkinleştiriliyor sorunu
Merhaba, 15 Pro Max telefonumda e-sim almak için genel müdürlük şubesine gittim. Qr kod okuttuk ve etkinleştiriliyor yazısında kaldı. 1 saat civarı böyle kaldıktan sonra Türk Telekom şubesi ile görüşün uyarısı verdi. Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradığımda e-sim gözüküyor sorun yok dedi ama e-SIM’e geçmeden önceki fiziksel kart hala çalışıyor başka bir telefona taktığımda. E-SIM’e geçmeme ragmen şebeke gelmiyor diğerinde. Ama fiziki kartta hala çalışıyor.
BTK’yı aradım sorun yok hattınız imei ile eşleştirilmiş bir sorun yok diyor.
iphone kullanıp da e-sim eklerken “etkinleştiriliyor” yazısında kalanlar nasıl çözebildi? Yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar merhaba,
14 pro sahibiyim. iOS 16.6 sonrasında Whatsapp’a her girdiğimde donuyor. 10-15 saniye sonra kendine geliyor. Telefon hafızası boş. Whatsapp yedekleme de açık değil. Neler yaptım neler, ama düzelmedi. Whatsapp yardım kısmından da ulaştım ama yardımcı olmuyorlar, hep aynı cevabı veriyorlar. Yaptıklarımı sıralayayım. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum…
Cihaz: 14 pro ios 16.6
- Telefonu kapattım. 30 saniye bekledim. Sonra telefonu açtım. Sorun düzelmedi.
- Whatsapp’ı sildim, tekrar yükledim. Sorun düzelmedi.
-Telefonu itunes aracılığıyla sıfırladım. Yeni bir cihaz oluşturarak tekrar oluşturdum. Sorun çözülmedi.
( 3 hafta oldu)
|
2012 Honda Jazz Multimedya Ekranı Araniyor
|
|
Bakım Masrafları
|
|
|
|
Meslek: Sınıf Öğretmeni
Olumlu referanslarım: slybozkurt(İphone 3GS), 1312K(Samsung E71), yetter, Eagle Claw, DARBE(Samsung S3), tekkral34(Samsung S3 aparatları), drberk2(Samsung Note), krmozd(Asus Transformer Pad TF300TG), Noxco(Samsung S3 Şarj Standı-Batarya), ScreamEagles(İphone 4S), Efe(Samsung S2), Zühtü29071987(160 GB PS3), kronikyorgun(S4 Şarj Aleti), mentalaritmetik(Sony Vaio Duo 11), elfen_lied(N11 çeki), ankizmir(N11 çeki), hacikemal(Parafly), rapajc07(Parafly), cagataybas(Parafly), EserKozmetik(Parfüm), kniveido(McChicken), mrobin(Cinemaximum), imsk(Cinemaximum), mehmet0805(Cinemaximum), vedatkara(Cinemaximum), ufuq010101(Morhipo), baran4721(Cinemaximum), çaylaq(Cinemaximum), MadTR(Cinemaximum), VOLEYBOLCUizm(Seagate 2 TB HDD), ufuq010101(Kamil Koç), erdemziya2(Hepsiburada çeki), atoxi(Kamilkoç 1+1 bilet), brktrkc(Cinemaximum), karadumanoğlu(Gittigidiyor %10 hediye çeki), ChaRisMaTiq1i(Sanalpazar), steinbeck0635(Hepsiburada), EserKozmetik(Parfüm), sonerakgun(Teknosa çeki), KiTTy_xL(Metro Turizm bileti), s_memocan(İpad Air), aemin1(Uçak bileti), folkeyno(Uçak Bileti), underzero21(Yemeksepeti), iogurer(N11), polyo(Yemeksepeti), drgripin(Yemeksepeti), BuRaK<(Yemeksepeti) ve hatırlayamadıklarım... |
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.486
İkinci El Bölümü Mesajları: 212
Konularının görüntülenme sayısı: 25.646 (Bu ay: 1.812)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 114 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar