Şimdi Ara

TP-Link Archer AX80 vs. Keenetic Hopper

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Superonline Fiber (FTTH) ONT cihazı ile birlikte Huawei modem ile kullanıyorum fakat iğrenç ötesi bir internet'e sahibim. Maalesef modemlerde çok kötü, pek birşey yapamıyorum. Ben kullanıcı adı ve şifreme ulaşıp bu 2 modemden birini almak istiyorum fakat tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bulabildiğim 2 modem mevcut. Acaba bu 2 modemden hangisini tavsiye edersiniz? TP-Link Ax80 sanırım yeni bir modem internette hakkında pek yorum bulamadım.

TP-Link Archer AX80 ve Keenetic Hopper

• AX80 'nin dengi olarak Hopper KN-3810 görülmemeli.

AX6000 2.5gbps bir cihazın karşısına Gigabit portlu AX1800 koymuşsunuz.

Segment olarak AX80 karşısında ancak Keenetic Titan KN-1811 koyabilirsiniz. Keenetic markasının en tepe modelidir. 2.5gbps porta sahip tek modelidir şimdilik.

Ayrıca modem değil router bakıyorsunuz.

Superonline şfrenize Keenetic yazılımı ile ulaşma imkanınız var bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 9 Ağustos 2024; 14:5:23 >
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Bilgiilendirmeniz için çok teşekkürler. İnanın tam konfigürasyonu bilmediğim için emin olmamak ile birlikte böyle bir konu açtım. Peki tavsiye edebileceğiniz bir modelmidir TP-Link? Yani portlardan ziyade kullanılabilirlik ve hız (çekim alanı) gibi faktörler daha önemi şu an için. Tavsiyeniz ne olur acaba?

• enjoyquality E kullanıcısına yanıt

Keenetic kullandığım için başka marka hakkında yorum yapamam.

Tp-Link için ise sadece bir görüşüm var. En basitinden şu tarz yazımlarından dolayı uzak dururum. Perde beton yememişler herhalde. 3+ oda için uygundur ibaresi neye göre kime göre......

TP-Link Archer AX80 vs. Keenetic Hopper
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Anladım üstad. Çok teşekkür ediyorum tekrar bilgilendirmeniz için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.