|
Yeni ev modem tavsiyesi
-
-
T50B'yi bilmiyorumda, sakın Asus alma. Yazılım açısından tam bir çöpler. Kendim Airties'dan başka modeme yanaşmıyorum. İkinci elde 100 liraya bulacağın 5650v3 ilk bağlanma hızında ve kurulum kolaylığında o binlerce liralık modemlere takla attırır. Yeni eviniz hayırlı olsun.
-
T50B yi 9 ay sorunsuz kullandım. Tavsiye ederim.
Çift bant olmak kaydı ile diğer modemleride tavsiye ederim.
Özellikle Boardcom chipset bulabilirseniz saha dolabı uyuşmazlığı şansınıda en aza indirmiş olursunuz. İnternet hattınız sorunlu değilse çok önemli değil.
Ev çok geniş olduğu için alacağınız modemler çok uzak odalarda verimsiz çalışabilir. Hele ki modem evin bir ucunda konumlanmış ise.
Birde son olarak ben sormak istiyorum. Fiber hat hemen geliyor mu sizin bölgenize?
Bina toplantısında “Telekom ile görüşüldü fiber gelecek” dendi, 1 yıldır ne gelen var ne giden. Site dolabına kadar fiber geliyor bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 1 Ocak 2024; 12:32:17 > -
Çok önemli değil şuan bana 80mbit yeterli fiber konusunu bilmiyorum keenetic dsl extra ikinciel 1200₺ filan onu almayı düşünüyorum önerir misiniz -
İnternet alt yapınız sorunlu değil ise öneririm.
Model yılı olarak baya eskidi tabi.
Kenetic Hero kullandım. Bulabilirseniz Hero daha güncel bir modem. İşlemci, Ram, Gigabit bağlantı gibi bir takım teknolojik artı özellikleri var.
Hatta Extra dsl yi eleyin Hero araştırın derim.
1200 TL ikinci elde baya iyi bir rakam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 1 Ocak 2024; 12:53:51 > -
Hero bütçemi aşar hocam t50b ye 900₺ vermek yerine extraya ikinciel 1200₺ vermek istedim ama kararsızım -
Hocam 1200 e Extra DSL olan 2111 modeli ise pahalı. Sıfır 1350tl seviyesinde zaten. Adı da Carrier DSL
2112 Extra DSL 2000TL bandında. Buna göre ikinci elde bir fiyatlandırma görünüyor sanki. -
Farkı nedir hocam 2111 işimi görmez mi -
2112 extra dsl modeli Hero DSL ayarında bir model.
1200e 2111 Keenetic Extra DSL pahalı demek istedim.
Sıfır 2111 Carrier DSL(2111 Extra DSL) alim aradaki az bir farka daha mantıklı -
2112 nin farkı ne olur? Fibere geçince her iki modemi de kullanabilir miyim acaba -
Tüm Keenetic'ler fiber altyapıda çalışır.
100 mbit portu 2111 fiber bağlantılarda tarife 200mbit kullanmanıza engel olur. -
Fiberde Keenetic Hooper Dsl'de sorun yaşayan arkadaş var; bakabilir misin?
https://forum.donanimarsivi.com/konu/tuerktelekom-gpon-sacmaligi-nasil-halledebilirim.866195/
-
Bu şekilde cihaz iadesi bile yapılıyor. Tüm iss ler bunu söylüyor. Olan satıcıya oluyor.
Mac klon son durumda ihtiyaç. Iss routerini taksın vlan değerini kontrol etsin.
35 vlan artık net olarak herkes için aynı olamayabiliyor. -
Yazdım; desteğe de yaz dedim.
-
Kullanıcı adı ve şifre de doğru eksiksiz olmalı.
12345asd@ttnet
123456
Gibi -
Yazdım; desteğe yazmasını tavsiye ettim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X