Bildirim
Vdsl modem tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Tplink W9960 - wifi 4
Zyxel 3312 - wifi 4
Zyxel 1312 - wifi 4
Tplink archer c50 - wifi 5
Zyxel nbg7510 - wifi 6
Mercusys mr70x - wifi 6
Asus dsl n16 - wifi 4
Cihazların wifi sınıfları bu şekilde.
Hiçbir cihazı kullanmadım ancak wifi 4 olanları kafadan elemeneniz gerekiyor, eski teknoloji çünkü. Geriye 3 model kaldı, bunlar :
Tplink archer c50 - wifi 5
Zyxel nbg7510 - wifi 6
Mercusys mr70x - wifi 6
Wifi 6 olanlara öncelik vererek özelliklerini karşılaştırın ona göre bir seçim yapabilirsiniz.
Düzeltme: Siz modem ve router karışık sıralamıssınız. Geriye kalan 3 model de router , VDSL de router kullanamazsınız, modem kullanmalısınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi << PriSonerS >> -- 31 Ocak 2024; 14:25:22 > -
Uatat sonradan farkettim bunu. Bu teknolojiden baya uzak kaldigim icin karistirdim. Zyxel VMG1312-T20B modelinden aldim. Digerleri baya pahaliydi
-
VDSL 50 - 100 mbps hızları için fiyat / performans uygun pahalı olmayan ucuzun kalitelisi veya yetecek kadar olanı, kalitelisi modem önerisi verebilir misiniz?
2. El garantili bir modem nereden bulabilirim, sorun olur mu, yardımcı olursanız sevinirim -
Bence Tplink Archer C50 1000 TL'lik bütçe sınırlaması içinde oldukça iyi bir seçenek olabilir. Hem fiyatı uygun, hem de performansı beklentinizi karşılar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X